Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremna je

Adele otvoreno o planovima za drugi brak: Nikada nisam bila ovako zaljubljena

NBA: Playoffs-Dallas Mavericks at Golden State Warriors
Foto: Kyle Terada/REUTERS
1/8
15.08.2022.
u 23:00

Odgovorila je i na pitanje želi li imati još djece. -  Definitivno želim još djece. Ja sam domaćica i matrijarh, a stabilan život mi pomaže u glazbi, kaže pjevačica.

Pjevačica Adele za rujansko izdanje časopisa Elle dala je intervju u kojem je pričala o svojoj vezi s Richom Paulom i ovom prilikom demantirala je šuškanja kako su se zaručili, ali nije odbacila ideju da opet stane pred oltar. Nagađanja o zarukama su se pojavila nakon jer se Adele na dodjeli BRIT Awardsa pojavila s velikim dijamantnim prstenom, a sada je rekla kako nije riječ o zaručničkom prstenu već o lijepom komadu nakita.

- Nisam se udala. Nisam se udala. Samo sam zaljubljena. Sretna sam kao što ću uvijek i biti. Mogla bih se i udati - rekla je iskreno 34-godišnja Adele i dodala kako nikada nije bila ovako zaljubljena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Odgovorila je i na pitanje želi li imati još djece. -  Definitivno želim još djece. Ja sam domaćica i matrijarh, a stabilan život mi pomaže u glazbi - odgovorila je i rekla kako će planovi o prinovi ipak malo pričekati jer joj je sad fokus na nastupe u Las Vegasu koje želi konačno odraditi, a koje je prethodno morala otkazati. S Paulom je prvi put u javnosti viđena prošle godine u srpnju na NBA utakmici, a njihova veza navodno je počela nekoliko mjeseci ranije. Prije tri godine Adele se rastala od Simona Koneckog s kojim ima sina Angela (9). 

VIDEO Marko Grubnić pozirao na luftiću jednorogu u duginim bojama: 'Ljetni jahač'

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
10:18 16.08.2022.

hahahaha to svaka veli na početku a ubrzo slijedi gorko trežnjenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije