Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
polip na glasnicama

Adele bila na laserskoj operaciji grla u Bostonu

adele
pixsell
08.11.2011.
u 11:09

Britanska 23-godišnja glazbenica jučer je bila na laserskoj operaciji grla. Liječnik koji je obavio zahvat prije pet godina spasio je glas Stevena Tylera.

Da bi se konačno mogla vratiti na pozornicu, 23-godišnja britanska pjevačica Adele koja se već tri mjeseca bori s upalom glasnica jučer se podvrgla laserskoj operaciji grla u Bostonu. Zahvat je obavio doktor Steven Zeitels koji je prije pet godina istom operacijom spasio glas Stevena Tylera.

Pjevačica je otišla na operaciju zbog sumnje na benigni polip na glasnicama, piše LA Times. 

Adele se nada brzom oporavku jer je zbog zdravlja morala otkazati britansku i američku turneju te se želi što prije vratiti pred svoju publiku.  

Njena ovisnost o nikotinu pomiješana s puno alkohola stajala ju je preskupo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije