Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERASKIDIVI

Adastra snimila spot na tajnovitom zagrebačkom jezeru

adastra
Foto: Promo foto
1/2
13.10.2017.
u 18:59

Spot sam zamislio kao prikaz nas četvorice, svatko u svom filmu. Momci nisu pojma imali da ih ne želim u spotu u pozerskom izdanju, nego u onom iskrenom, opuštenom obliku. Na snimanju je bilo puno zezanja, dobrih provala i vibre te sam sretan što sam to sve mogao uhvatiti na kameri - kaže frontman Jerko Marić.

Nakon mnogobrojnih ljetnih koncerata i nedavno objavljenog kompilacijskog albuma Greatest Hits Collection, Adastra se vratila u studio i snimila novi singl Neraskidivi, pjesmu o vjernoj pratiteljici ljubavi - lojalnosti, koja je neraskidiva od ljubavi. Pjesma je premijerno izvedena na koncertu u Rijeci na Trsatskoj Gradini.

Potaknuta odličnom reakcijom publike, Adastra je odlučila snimiti i spot. Snimanje se održalo na tajnovitom zagrebačkom jezeru Ontario. Scenarij, po kojem je spot trebao biti sniman tijekom sunčanog vremena, zbog proloma oblaka je ipak doživio drugačiju realizaciju. Munje koje su parale nebom upotpunile su i prenijele stihove pjesme u video, te na taj način ovjekovječile novi singl.
Frontman Jerko o spotu kaže:

Spot sam zamislio kao prikaz nas četvorice, svatko u svom filmu. Momci nisu pojma imali da ih ne želim u spotu u pozerskom izdanju, nego u onom iskrenom, opuštenom obliku. Na snimanju je bilo puno zezanja, dobrih provala i vibre te sam sretan što sam to sve mogao uhvatiti na kameri. Najbolja stvar je ta da je oluja došla i zapaprila cijeli spot, munje su svuda oko nas sijevale i nije nam bilo svejedno.

Režiserska uloga pripala je Jerku Mariću, frontmanu Adastre. Produkcija spota rađena je u audio video studiju Zvuk svjetlosti. Iako je najavljeno tmurno i kišovito vrijeme, Adastra nastavlja sa koncertima:

Prvi na redu je 21.10. u Samoboru, Dan grada Samobora (Centar mladih Bunker) od 23 sata, ulaz slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije