Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Adamova obitelj izrešetala Nikolinu pitanjima, a Goga i Dejan imaju nevolje u raju

Nikolina u Baranji
Foto: RTL
1/6
16.04.2020.
u 12:01

U večerašnjoj epizodi "Braka na prvu" Gordanu i Dejana će posjetiti ekspertica Ita.

Parovi su ušli u sljedeću fazu eksperimenta, a to je odlazak obiteljima svojih partnera kako bi se pobliže upoznali. Tako Nikolina i Adam odlaze u Baranju, gdje će se družiti s njegovom sestrom i sestričnama, što će proći u prilično napetom tonu.

Nikolina u Baranji
1/4

Neće pomoći ni to što će Nikolina reći kako je na dan vjenčanja očekivala princa na bijelom konju. S druge strane, Lidija i Alen odlaze u Split, a razgovor s njegovim prijateljima ići će Slavonki na ruku. Gordana i Dejan daleko su od odnosa koji vodi upoznavanju s obitelji - njima u posjet dolazi ekspertica Ita kako bi probala riješiti njihovu situaciju.

I dok kod drugih vladaju nevolje u raju, Milanu je napokon pošlo za rukom dobiti ono što već dugo želi od Gordane

Podsjetimo, Adam je u showu oženio Nikolinu Tutić, dok je Gordana uplovila u bračnu luku s Dejanom Vukobratovićem, no ni jedan ni drugi nisu pronašli sreću u svom bračnom gnijezdu pa su nakon showa navodno započeli zajednički život u Baranji. Znalci na društvenim mrežama prije tjedan dana raspisali su se i o tome da je Gordana trudna te da s Adamom očekuje prinovu. Ni oni, ali ni RTL nisu tu informaciju za sada htjeli potvrditi, što je i logično jer se show još uvijek emitira na malim ekranima. Što je uslijedilo nakon njega, doznat ćemo sigurno nakon što prva sezona ''Braka na prvu'' bude privedena kraju.

Poznate Hrvatice u izolaciji pokazale kako izgledaju bez šminke i frizure.

Iako svoju ljubav Adam Kromer i Gordana Marelli nisu službeno potvrdili, gledatelji showa ''Brak na prvu'' iz dana u dan pronalaze sve više navodnih dokaza njihove ljubavi. Prvotno su ih odali komentari na društvenim mrežama, pa fotografija na Gordaninu profilu na kojem pozira s muškarcem za kojeg su svi uvjereni da je Adam, no identitet mu je teško razaznati s obzirom na to da mu je prekrila lice emotikonom srca, a ni nakon toga komentari se nisu stišali. Prije nekoliko dana Adam je na svojem profilu objavio video koji prikazuje kako vježba sklekove na Jarunu i to bez majice.

Foto: Instagram screenshot

"Drage moje i dragi moji...Pošto je došlo jaaako puno pitanja... da odgovorim u jednom bar na neka od njih. Imam 187 cm, 93 kg i vodenjak sam. Treniram 4 puta tjedno i ne pijem ništa osim whey proteina.(okej i pivo i vino)  S obzirom na veliki interes za trening, potrudit ću se više objavljivati i odgovarati na upite. Pusa", poručio je mladi vinar koji je osim s treninzima gledatelje zaintrigirao i svojim ljubavnim statusom.

Foto: Instagram screenshot

"Ti nama reci jesi si našao ženu, mani se treninga", poručila mu je jedna od obožavatelja, dok je druga na snimci čula i Gordanu. "Opet Gogin glas u pozadini. Top!" napisala je druga.

„Brak na prvu“ možete pratiti večeras od 21 sat na RTL-u!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije