Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žale gogu

Adam se hvali isklesanim tijelom, obožavatelji negoduju: 'Čemu skidanje majice?'

Foto: Instagram
1/6
23.05.2020.
u 15:30

Adam Kroner i Gordana Marelli, koji su se upoznali zahvaljujući showu Brak na prvu, uskoro će po prvi puta postati roditelji. Vrijeme do dolaska prinove Adam krati tjelovježbom.

Adam Kromer i Gordana Marelli odbrojavaju do dolaska prinove na svijet. Par koji se upoznao u showu 'Brak na prvu' vrijeme provodi u Baranji kod Adamove obitelji ili u Zagrebu gdje žive posljednjih mjeseci pa se tako Adama često može vidjeti i na zagrebačkom Jarunu kako održava formu. Isklesanim torzom hvali se i na društvenim mrežama, a neki od pratitelja zamjerili su mu golišave fotografije.

1/4

- Čemu skidanje majice kod kardio treninga? - upitao se jedan pratitelj, dok mu je druga gledateljica poručila 'O jadna Gordana!'.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Adam namjerava iskoristiti novostečenu popularnost pa odnedavno sebe reklamira i kao fitness trenera.   - Pošto popuštaju mjere, odlučio sam vam predložiti treninge sa mnom na otvorenom. Zainteresirani za više informacija neka mi se jave porukom - napisao je Kromer.

Foto: Instagram screenshot

Osim s vježbama svoje pratitelje upoznaje i sa zdravom prehranom. – Neka dan započne dobrim doručkom; zobene pahuljice, tamna čokolada, banana, bademi, sušena brusnica, bobičasto voće – napisao je Adam uz fotografiju doručka koji je pripremio za sebe i svoju Gordanu zbog koje je  napustio svoje selo i obiteljski vinariju te se upustio u nove poslovne izazove vezane za fitness. Par je bio malo iznenađen kad su saznali da će postati roditelji ali vijest ih je jako razveselila. - Malo smo bili iznenađeni, ali jednostavno osjetite taj trenutak da ste spremni postati roditelj, i da imate osobu pored sebe s kojom želite ući u nešto tako ozbiljno nakon kratkog vremena - rekao nam je Adam.

 

Komentara 1

AN
ANNY
08:34 28.05.2020.

Time kompenzira ostale nedostatke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije