Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaljivi tata

Adam Sandler namjerno nosi kratke hlače kako bi naljutio kćeri

adam sandler
Pixsell
14.06.2012.
u 12:49

Glumac kaže kako njegove kćeri Sadie Madison (6) i Sunny Madeline (3), odbijaju ići s njim u šetnju kad nosi kratke hlače

Sadie Madison (6) i Sunny Madeline (3), kćeri glumca Adama Sandlera ne dopuštaju tati da ih vodi u vrtić kad na sebi ima kratke hlače.

– Volim nositi kratke hlače, ali svaki put kad ih odjenem moje me kćeri mole da se presvučem jer im je neugodno ići u šetnju s tatom koji nosi kratke hlače. Ponekad ih namjerno nosim da malo naljutim kćeri – našalio se Sandler.

Novinarima je ispričao kako je njegov tata znao po tri tjedna nositi iste smeđe hlače, zbog čega mu je bilo neugodno kad bi mu došli prijatelji i shvatili kako mu se tata nije presvukao iz istih hlača tjednima.

– Sad ga razumijem jer s godinama ti neke stvari postanu manje važne, tako se ni ja više ne zamaram razmišljajući o tome hoće li me netko vidjeti u istoj odjeći nekoliko puta – priznao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije