Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Adam progovorio o ženi koju najviše cijeni u životu i zlim komentarima: 'Nemojte mrziti...'

Foto: RTL
1/5
17.04.2020.
u 15:33

Poslije zadnje epizode showa "Brak na prvu", krenulo je vrijeđanje sestre Adama Kromera koja je pitanjima izrešetala njegovu suprugu Nikolinu Tutić.

Mržnja... Molim vas pročitajte do kraja - započeo je znakovitu objavu sudionik showa "Brak na prvu" Adam Kromer koji je prije toga objavio fotografiju sa sestrom Lili koja se pojavila u prijašnjoj epizodi.

- U ovo teško vrijeme, svi mi imamo frustracije. Ili vezano za posao, obitelj ili nešto treće. Baš se poklopilo da prikazivanje showa je kada svi pokušavaju razmišljati o bilo čemu, samo da zaborave na brige. Umjesto da se zabavite i komentirate našu različitost, nažalost čujem da dosta gledatelja širi mržnju... Svi smo mi različiti, imamo mana, bolje i lošije dane. Drugačiji karakter, reakciju pred kamerama. Vi imate pravo na mišljenje i kritike, ali ne i na vrijeđanje. I ovako smo podijeljeno društvo po svemu, pokažimo malo solidarnosti i malo ljudskosti. Nađite nekoga koga ćete voljeti, izađite u prirodu, skuhajte večeru, trenirajte... Bilo što. Samo nemojte mrziti. Bez obzira na sve, svi mi iz showa smo prijatelji i toplo se nadam da ako već mediji prenose sve o nama... Onda će i ovo. S ljubavlju, Adam - poručio je pratiteljima na Instagramu.

Na prethodnoj objavi za svoju sestru je izjavio: "Kada imaš osobu u životu, koja će sve napraviti da budeš sretan i biti ti podrška u svakom trenutku!"

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, nakon što su kandidati iskusili bračni život u showu  'Brak na prvu' došlo je vrijeme za upoznavanje prijatelja i obitelji novopečenih supružnika. Gordana i Dejan odustali su od showa i tako jedini nisu upoznali svog partnera s obitelji.

No, zato je Adam svoju partnericu Nikolinu doveo u Baranju gdje su je dočekale Adamova rođakinja i sestra Lili na koju je Nikolina ostavila loš dojam na vjenčanju. "Sad je primoran da ti da drugu šansu, ali da si vani, ne bi dobila tu šansu", rekla je Adamova rođakinja Nikolini, koja je priznala da je ona kriva što im odnos nije funkcionirao. A zatim ju je počela rešetati Adamova sestra koja je pokušala odgonetnuti što njih dvoje imaju zajedničko.  

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima

"Negdje mora biti neka kemija", rekla je Lili te dodala kako smatra da bi Nikolina u svojim godinama trebala imati stajalište, neke ciljeve i snove. Pitala ju je što voli raditi u slobodno vrijeme, a njezini odgovori nisu oduševili Adamovu zaštitnički nastrojenu sestru.

"Ona definitivno nije žena za Adama", zaključila je naposljetku Lili, piše RTL. Doček u Baranji bio je tema rasprava i na društvenim mrežama gdje su gledatelji iznosili svoj stav o nimalo ugodnoj situaciji u kojoj se zatekla Nikolina. Iako ju prvotno nisu simpatizirali neki su sada Nikolini ipak pružili podršku.

Foto: RTL

-Nikolina mi je u početku bila negativka, a sada se vidi da je žena koju nešto muči. U svakom slučaju nije joj bilo lako kada je sestra malo previše zabadala nos. Ali je dobro podnijela - istaknula je jedna gledateljica. -Nikolina kao da je na optuženičkoj klupi!! Adamova sestra kao da je neki odvjetnik!!! Puno primitivizma u ovoj situaciji.... - glasi jedan od komentara na Facebooku. - Što je ova umislila dotična sekica da se mora njoj sviđati potencijalna buduća ženica - pisala je jedna gledateljica, dok su neki zaključili kako je Lili jako bezobrazna. Bilo je i onih koji su se našalili na račun navodne romanse između Adama i Goge.

- Možda seka misli da Nikolina fizički ne može odraditi u vinogradu koliko bi mogla npr. Goga - zaključila je jedna od pratiteljica.

Komentara 2

KA
Kana
14:30 18.04.2020.

Reakcija Adamove setre je pomalo i razumljiva, u svakom slučaju nije bila neugodnija od Nikoline, koja je vrlo bezobrazno i bezobzirno reagirala na Adama, na samom činu vjenčanja. Po meni ne bi treball Nikolinu branit, jer je njegova obitelj bilaj bila pre ljubazna u odnosu na nju, koja je na svakom razgovoru o Adamu pokazala svoje nekulturno lice. Nije se on njoj morao sviđati, zašto bi Adam za to bio kriv, ali se može i na kulturan način objasnit razlog, a ne onako bahato, bezobrazno i krajnje bezobzirno, pred čitavim auditorijem, reći nekkme tako otresito svoje mišljenje. Ipak ,to je cura ss 31- om godinom, nije balavica, ne može tako odvratno selektirat ljude , na drage i nedrage.

ST
Starotopoljanin
17:44 17.04.2020.

adame,ti bi trebao prvo tvojoj arogantnoj sestri reci,sta ona ima sa vama dvoje ako vas je rtl ozenio,nece ona zivjeti sa tobom da se treba mjesati.ako je udana neka maltretira svoa muza,a ako nije onda neka nade nekoga drugoga da udara po njemu a ne po zenskoj koja im je dosla prvi put u kucu.sramota jedna ruzna zeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije