Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stalno je varao

A. Schwarzenegger memoarima razbjesnio bivšu suprugu

'California Governor Arnold Schwarzenegger holds hands with his wife Maria Shriver (L) as he walks to address the media after voting in the midterm elections at the Crestwood Hills Recreation Center i
'DANNY MOLOSHOK'
30.09.2012.
u 11:54

Arnie je u knjizi priznao aferu s Brigitte Nielsen početkom osamdsetih kad je već bio u vezi s Marijom Shriver.

Maria Shriver zasigurno neće pucati od ponosa čitajući \'pikantne\' memoare svog bivšeg supruga 65-godišnjeg Arnolda Schwarzeneggera.

Naime u knjizi simboličnog  nasova \'Total Recall\' bivši guverner Kalifornije priznao je kako Mariju nije prevario jednom, nego mnogo puta.

Potvrdio je i ono o čemu je glumica Brigitte Nielsen prošle godine i  sama progovorila - da su 1985. njih dvoje na snimanju filma \'Red Sonja\' imali strastvenu aferu. Schwarzenegger je tad već bio u ozbiljnoj vezi s Marijom Shriver koju je oženio slijedeće godine.

Maria je navodno bijesna jer je nitko nije nazvao da autorizira događaje u knjizi vezane uz nju, a više od svega ljuti je što je bivši suprug u detalje opisao trenutak kad je doznala za njegovu aferu s kućnom pomoćnicom Mildred Baenom s kojom je Arnie dobio sina.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije