Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se

A gdje je suprug? Franka sama gurala kofere po aerodromu

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
08.11.2018.
u 09:37

Franka Batelić vratila se u Hrvatsku nakon odmora u Portugalu.

Nakon bajkovite portugalske ture u kojoj je uživala sa sestrom pjevačica Franka Batelić stigla je u Hrvatsku. U srijedu predvečer pjevačica je snimljena na zagrebačkom aerodrom dok je jurila na taksi.

Franka se ovog puta sama morala boriti s prtljagom jer pred nju nije stigao suprug Vedran Ćorluka koji je zasigurno bio zauzet sportskim obvezama.

Bez obzira na to što voljeni Vedran nije stigao pred nju Franka nije skidala osmijeh s lica čime je potvrdila da se ovog puta u Portugalu provela odlično. Inače, Franka je prvi put Portugal posjetila uoči ovogodišnjeg nastupa na Eurosongu, a čini se kako joj loš plasman na tom natjecanju nije ostavio gorak okus pa je zemlju ovogodišnjeg domaćina posjetila ponovno. 

Pogledajte i kako su se poznate Hrvatice snašle na modnoj pisti. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar tituš
tituš
10:17 08.11.2018.

je li kakila i smrdi li ili miriše na delicije?? VL na to ste spali!

ME
Menjik
13:08 08.11.2018.

Šta ima veze što je sama gurala prtljagu. Equality anyone?

IB
ibiza
16:16 08.11.2018.

odmah se sumlja ,daj molim vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije