Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službena potvrda

7 godina mlađi! Naša pjevačica konačno pokazala dečka

Foto: instagram
1/5
18.06.2019.
u 09:14

Pjevačica grupe Magazin svoj ljubavni život voli držati dalje od očiju javnosti, zato se ovim potezom može zaključiti da zgodni Marko zauzima posebno mjesto u njezinom životu.

Nakon objave fotografija iz Vodica na kojima su prvi put uhvaćeni skupa, Andrea Šušnjara i sama je odlučila podijeliti s obožavateljima fotografiju svog dečka Marka.

Podsjetimo, fotografi magazina Story uhvatili su par u Vodicama, gdje se održavao CMC festival kada je Andrea s grupom Magazin imala koncert. Andrei je dečko bio podrška cijeli vikend, osobito za vrijeme nastupa, gdje su ih fotografi i uhvatili u razgovoru pored glavne pozornice, ali i na ručku dan poslije u blizini hotela gdje je pjevačica odsjela.

Nakon godinu dana uspješnog skrivanja, 32-godišnja pjevačica svog sedam godina mlađeg dečka više ne skriva, a sliku s njim objavila je i na društvenim mrežama. ''Lozinka za sreću'', opisala je svoju vezu ispod objave sretna pjevačica.

Foto: Instagram Asos

"Zajedno smo već godinu dana. Zove se Marko i mlađi je od mene sedam godina", priznala je Andrea novinarima magazina Story u Vodicama. Pjevačica grupe Magazin svoj ljubavni život voli držati dalje od očiju javnosti, zato se ovim potezom može zaključiti da zgodni Marko zauzima posebno mjesto u njezinu životu.

Komentara 5

TR
tratincica68
12:35 19.06.2019.

Bome dobru ce bustu dobit ovi novinati.jucer 120 komentara.danas 2 samo.pa ti sad kazi da zivis u demokraciji.ovog nije bilo ni u jugi.zemlja vise slici na policijski sistem nego na slobodu govora

Avatar patkovic
patkovic
11:11 18.06.2019.

o pa taj može ić i na prvenstvo u šamaranju

BU
busbus59
12:28 18.06.2019.

Nu mrkonje,najbolji za drvosječu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije