Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne znate što bi gledali?

6 serija koje morate gledati ovog proljeća

BILLIONS
Foto: BILLIONS © Showtime Networks Inc. All rights reserved.
1/14
15.04.2016.
u 13:43

Probudite se iz zimskog sna i ovog proljeća uživajte u novim mrak serijama

S obzirom na to kako se osjećate, je li vas dohvatio proljetni umor ili osjećate polet, izabrali smo nekoliko serija koje nikako ne bi smjeli propustiti.

Nešto otkačeno i opasno

Ako se ovog proljeća osjećate kao mačo, onda sigurno ne bi smjeli propustiti serije u kojima sve frca od maskuliniteta. Ovdje ima nasilja, verbalnih okršaja, pucnjave, žurbe, jurnjave i svih stvari koje čine neku seriju napetom.

Milijarde (Billions) donose svjež pogled na borbu dva moćna muškarca od kojih je jedan na strani zakona, a drugi ima novac kojim rješava sve svoje probleme. Nadmetanje Chucka (Paula Giamattija) i Axea (Damiana Lewisa) više je nalik na borbu rogovima dva prepotentna mužjaka. No, u tome ima šarma jer ni u jednom trenutku ne znamo tko će iz ove priče izaći kao pobjednik.

Serija Moć (Power) donosi priču o novcu. Što je njujorško podzemlje bez moćnog gangstera kao što je Ghost? A kada otkrijete da je Ghost portretiran prema kontroverznom reperu 50 Centu koji je u životu prošao sito i rešeto, pa čak bio i ranjen, sigurno nećete odoljeti. Ghost nije Walter White, ali pucnjave i nasilja ima točno koliko treba.

Foto: © 2015 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved

Savršena formula (Limitless) je stvorena na premisama istoimenog filma, a uzbudljivija je naravno jer radnja nije sažeta u 2 sata, nego u 22 epizode (zasad). Čudesna tabletica NZT koja povećava kapacitet mozga protagonistu otvara nove svjetove i dovodi ga u igru s moćnicima, a vama nudi pregršt uzbuđenja, jurnjave, otkrivanje tajni i poigravanja s psihom.

Nešto nježno i ljubavno

Ako vas je ovog proljeća ponijela zaljubljenost i nježni osjećaji, na Pickboxu u svakom trenutku možete pronaći serije koje odgovaraju stanju vašeg duha. Naravno, ne radi se o sladunjavim ljubavnim serijama, nego o moćnim serijama koje ljubav (ali i sve ono što ide uz nju) tematiziraju na nov način.

Preljub (The Affair) je serija koja nudi totalno novu perspektivu na bračnu nevjeru. Zaljubljenost između Noe Sallowayja (Dominic West) i Alison Bailey (Ruth Wilson) vidjet ćete kao priču ispričanu kroz dvije perspektive, a napokon će vam biti jasno zašto ništa nije kako se čini. Atmosferu ove neobične priče o ljubavi zagrijat će i scene vrućeg seksa.

Foto: Promo foto

Osveta (Revenge) je serija koja se guta u dahu i u trenutku kada pogledate prvu epizodu, neće biti povratka. Okosnica serije je dolazak mlade Emily Thorne u snobovski Hamptons gdje svoje prve susjede, bezobrazno bogate Graysone, mrzi iz dna duše. Ovdje ima ljubavi, da se ne zavaravamo, ali prvenstveno ćete saznati da je put osvete mučan, težak i nikad ne znate gdje će vas odvesti.

Jednom davno (Once Upon a Time) je dokaz da bajke nikada neće izaći iz mode. Ako želite znati kako bi Snjeguljica, Pepeljuga, Crvenkapica, Cvilidreta, Pinocchio, Trnoružica i mnogi drugi likovi izgledali u stvarnom životu, ovo je serija za vas. Koliko je ova serija magična govori i činjenica da su se Ginnifer Goodwin i Josh Dallas upoznali na setu i vjenčali. Ako vam se svidi Jednom davno, tu je i Jednom davno u Zemlji čudesa, priča o Alisi koja pronađe cijeli svijet s onu stranu zečje rupe.

Nešto za djecu

S obzirom da su Disney crtići pravi klasici koji nemaju rok trajanja, klinci se na Pickboxu mogu provoditi uz Snjeguljicu koja je snimljena 1937., Bambija iz 1942., Petra Pana iz 1953., a sigurno će uživati i u mnogim suvremenim adaptacijama poput Male sirene, Aladina, Zvonara Crkve Notre Dame, Groma, Meride Hrabre i mnogih drugih.

Crtić Krš i lom (Wreck it Ralph) komedija je o antijunaku koji želi postati heroj. Ovaj urnebesni crtić u kojem glomazni Ralph pokušava promijeniti svoj život nasmijat će svakog klinca, ali i odraslog koji voli šašave situacije.

Foto: Promo foto

Kralj lavova (The Lion King) jedan je od najpoznatijih Disneyjevih crtića i priča koja će raznježiti svakog mališana. Ovo je priča o kralju životinjskog carstava, mladom Simbi, kojeg stričeva izdaja otjera u progonstvo. Uz pomoć divlje svinje Pumbae i merkata Timona, Simba će pokušati popraviti stvari koje su krenule po zlu.

Na Pickbox u petom mjesecu dolazi crtić Vrlo zapetljana priča (Tangled), a dotad možete uživati u oba nastavka avanturističkog crtića Tarzan. Oskarom nagrađeni crtić priča je o dječaku kojeg su odgojile gorile u džungli i koji mora odlučiti pripada li s ljudima ili mu je mjesto u divljini.

Najbolje stvari ne mogu se kupiti novcem, ali druga najbolja košta samo 38 kuna i omogućava gledanje više tisuća sati serija, filmskih klasika i Disney crtića. Naravno, radi se o internet televiziji Pickbox na kojoj ovog proljeća možete pronaći na desetke cool serija koje možete gledati bilo kada i bilo gdje. Riješite se daljinskog upravljača, pronađite svoje omiljeno udobno mjesto i opustite se uz jednu od serija koje vam je pripremio Pickbox.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije