Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top lista

'57.Splitski festival' ponovo najprodavanije izdanje tjedna

splitski festival
16.08.2017.
u 11:22

Na drugo mjesto smjestila se Jelena Rozga s albumom ‘Moderna žena’, dok je na trećem kompilacija ’40 najvećih klapskih hitova’

Na prvo mjesto službene top liste prodaje Hrvatske diskografske udruge nakon prošlotjednog drugog ponovo je stigla kompilacija ’57. Splitski festival’ u izdanju Croatia Recordsa. Na drugo mjesto smjestila se Jelena Rozga s albumom ‘Moderna žena’, dok je na trećem kompilacija ’40 najvećih klapskih hitova’ u izdanju diskografske kuće Scardona.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvo mjesto stigao je Linkin Park i album 'One more light', čiji je frontmen Chester Bennington nakon nedavno počinjenog samoubojstva postao još jedan u nizu glazbenika koji su nas prerano napustili u proteklom periodu. Na drugo mjesto liste zasjeli su 2Cellos s albumom ‘Score’, dok su se na trećem našli Rokeri s Moravu s obljetničkim albumom 'Jubilej 40 godina'.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije