Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda nevjerojatno

40 kilograma lakša! Nina iz 'Života na vagi' nakon 9 godina obukla maturalnu haljinu

Foto: Instagram
1/6
11.12.2019.
u 10:24

Prošlogodišnja kandidatkinja showa 'Život na vagi' ne prestaje oduševljavati svojom transformacijom.

Prošlogodišnja natjecateljica 'Života na vagi' Nina Martina Korbar ne prestaje oduševljavati svojom transformacijom. U show je ušla sa 124 kilograma, a u njemu je izgubila čak 40 kilograma pa je tako iz njega izašla s 84 kg.

Iako je od njezinog sudjelovanja u showu prošlo godinu dana Nina i dalje marljivo radi na sebi. Tjelovježba je postala sastavni dio njezine svakodnevice, a rezultate marljivog rada na svojoj liniji pokazala je odjenuvši maturalnu haljinu iz 2010. godine.

- Kako mi stoji moja maturalna haljina nakon 9 godina??? - upitala je Nina Martina svoje pratitelje na Instagramu. Otkrila je i kako je riječ o haljini Matije Vuice koja joj je pristala sašiti haljinu po mjeri bez obzira na tadašnje kilograme.

- Pa ne stoji, nego visi, ali si definitivno uvijek imala ukusa i stila, jako lijepa haljina, s obzirom na to da je rađena čak prije 9 godina - komentirala je jedna od pratiteljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NinaK 🙏🏻 *NMK* (@nina_martina_korbar_) on

Inače, Nina je nedavno otkrila da je s 18 godina imala čak 150 kilograma što znači da se nakon sudjelovanja u 'Životu na vagi' gotovo prepolovila.

-  Da, istina je - skoro dvije mene stanu u moju maturalnu haljinu! Hvala ljudi na ogromnoj podršci! Ponosna sam na svoj uspjeh, ali i svojih kolega i prijatelja iz showa! Ljudi, prijavite se u Život na vagi i promijenite svoj život na bolje, ali ako se i ne prijavite, ako ste ipak previše sramežljivi ili samozatajni, krenite se boriti i budite presretni i vi! - zaključila je Nina.

Komentara 3

DU
Deleted user
12:01 11.12.2019.

Meni prava slatkica.ima lipo lice

BA
bazinga
17:21 11.12.2019.

Ova je najbolje kilaže za čvarke

Avatar __MAX__
__MAX__
13:35 11.12.2019.

Preljepa je i kad je bucka i kad je mrsava. Imao bih je u oba oblika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije