Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - peci!

Špiček po prvi puta napustio sudačko mjesto! Doznajte zašto!

3,2,1 - peci
Foto: Promo
1/6
21.12.2017.
u 01:00

Barbara i Mara, Ornela i Josipa ili Petar i Borko? Koji će od ova tri para finalista oduševiti žiri ukusnom tortom na kat i postati vlasnici titule najboljih slastičara-amatera

 

U srijedu navečer Žanamari i Mario Perčić ispali su u polufinalu showa „Tri, dva, jedan – peci!“. Od njihove su makovnjače i orahnjače bile bolje one koje su napravili Petar Ćiritović i Borko Perić. Čak se i Tomislav Špiček dignuo sa sudačkog stola da im stisne ruke i osobno čestita!

„Danas sam se digao sa sudačke sjedalice i čestitao dečkima. To radim rijetko, ali htio sam im pokazati da su dečki, bez obzira na svu tu šalu i zezanciju u showu, zbilja napravili odličnu orahnjaču i makovnjaču.“, kazao je Špiček prije negoli je Petru i Borku dodijelio desetku plus za „zamalo profesionalne“ tradicionalne kolače koji „zaslužuju mjesto u svjetskim restoranima“. Žiri je pohvalio i njihove medenjake, pa su se Špiček i Ana Marcelić s pravom zapitali jesu li momci u međuvremenu vježbali kod kuće.

3,2,1 - peci
1/6

Ornela Vištica i Josipa Klobučar Bortiek su također dobile dvije desetke za iste kolače. Možda im Špiček nije osobno čestitao stiskom ruke, ali je izjavio kako su orahnjača i makovnjača „jedni od boljih dizanih kolača koje je ikada probao“. Na trećem mjestu ljestvice ukupnih bodova nalaze se Barbara i Mara Nola, čiji su medenjaci bili najbliži savršenstvu, i po okusu i dekoraciji.

Žanamari i Mario su za svoje „nafilane“ dizane kolače i prepečene medenjake prikupili vrlo vrijedna 33 boda, no to nije bilo dovoljno za odlazak u finale ovog posebnog, humanitarnog izdanja showa.

„Mi ne volimo biti u sredini. Volimo biti prvi ili prvi od vrha ili prvi od dna!“, kazali su u šali Žanamari i Mario koji će ovog Božića, vjerujemo, biti zaduženi za pripremu deserta i slastica.

Barbara i Mara, Ornela i Josipa ili Petar i Borko? Koji će od ova tri para finalista oduševiti žiri ukusnom tortom na kat i postati vlasnici titule najboljih slastičara-amatera među poznatim osobama hrvatske estrade? Ne propustite doznati odgovor – sutra, u četvrtak 21. prosinca u kasnovečernjem terminu na RTL-u!


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije