Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor

2Cellos brčkaju se u Kaliforniji, a Maja Šuput uživa u Dubaiju

maja šuput
Foto: Instagram
1/2
09.03.2015.
u 11:32

– Tko može tražiti više – napisala je Šuput uz sliku, a njeni prijatelji komentirali su da su ljubomorni

Poznati kao da nam žele "nabijati na nos" što mi u Hrvatskoj s čežnjom iščekujemo proljeće, a oni su već našli ljeto!

Čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser pozdravili su nas iz sunčane Kalifornije s fotografijom na kojoj se brčkaju u bazenu poput dječaraca. Maja Šuput je pak ponovno otišla u egzotični Dubai kojim je pjevačica očarana. – Tko može tražiti više – napisala je Maja uz fotografiju na kojoj se iza nje vidi tirkizna voda koja i nas mami... – Preljubomorna sam – komentirala je sliku Majina prijateljica.

>>Luka Šulić i Stjepan Hauser zbog 'histerije' završili na psihijatriji

>>2Cellos: Super je da smo dobili cvijet, a ne da ih samo dijelimo curama

Komentara 4

Avatar white socks
white socks
13:05 09.03.2015.

"preljuomorna sam"?????? Svatko tko je uživo vidio Maju, pri danjem svjetlu s manje od tri metra udaljenosti, zna da nema na što biti ljubomoran. Jadno!

RI
rikavac
18:23 09.03.2015.

ja neznam stvarno koga vise interesuje Maja Suput droljetina i njezin macak. To su likovi dno dna tako da Vecernji nemoj nas optrercivat i bezveze zauzimat prostor na stranici za takve likove.

PA
Paton
17:28 09.03.2015.

ja sem se udavil od ljubmore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije