Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JESI SE TO GERME NAJELA'

20 kilograma teža i sretna! Bivša BB stanarka ne obazire se na komentare dok čeka prinovu

Mirjana Praizović
Foto: RTL/Instagram
1/8
29.05.2020.
u 21:00

Premda je nabacila 20 kilograma viška, Mirjana Praizović ne skida osmjeh s lica.

Reality zvijezda Mirjana Praizović (36) koju je domaća publika upoznala tijekom sudjelovanja u Big Brotheru, trudna je sedam mjeseci i, otkrila je pratiteljima, udebljala se čak 20 kilograma. Međutim, nju to ne spriječava da svoje fanove redovito obavještava kako napreduje trudnoća i stoga stalno objavljuje fotografije s trbuhom. 

Mirjana Praizović
1/10

- Jesi se to germe najela? - našalio se Goran Kaleb (31), koji je s njom sudjelovao u srpskom realityju "Parovi", a ona je uzvratila komentarom u kojem ga je prozvala svekrom.

Inače, ona i suprug Rene Obergantschnig vjenčali su se u Austriji, a upoznali u Hrvatskoj. Trenutačno su u Austriji gdje iščekuju rođenje prvog djeteta, a otkrila je za 24 sata da čeka sina.

- Što se tiče vjenčanja, zbog novonastale situacije samo smo nas dvoje bili, a crkveno vjenčanje ćemo praviti iduće godine s užim krugom prijatelja i rodbine i naravno našom bebicom koju ćemo tada i krstiti jer sam ja već u petom mjesecu trudnoće - rekla je Mirjana medijima prije dva mjeseca.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Komentara 2

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
00:28 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:01 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije