Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA MISS TURIZMA

20 godina mlađa Lokasova djevojka opet mami uzdahe, ali pratitelji joj zamjeraju ovo

Jelena Katarina Kapa
13.08.2020.
u 18:38

Dok ponosno pokazuje atribute bivša Miss turizma i sadašnja djevojka producenta i voditelja Joška Lokasa, Jelena Katarina Kapa, zaradila je mnogo komplimenata, ali i nekoliko kritika svojih pratitelja.

Ljetne dane 26-godišnja Jelena Katarina Kapa, inače bivša Miss turizma i sadašnja djevojka voditelja i producenta Joška Lokasa (47), provodi na lijepom Jadranu odmarajući i sunčajući se. Ponosno pokazuje svoje atribute u ljetnim izdanjima te uspješno privlači pažnju svojih pratitelja koji prosipaju komplimente mlađahnoj Lokasovo djevojci, ali povrh njih nekoliko pratitelja istaknulo je da im se čini kako je Jelena premršava.

"Pojedi nešto","Jako si mršava" samo su neki od komentara ispod fotografije gdje Jelena pozira u flourescentno ružičastom bikiniju, a njezin izgled pohvalila je i naša najseksi navijačica Ivana Knoll poručivši joj da je "top".

Inače, Jelena je prošle godine diplomirala na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu odnose s javnošću u sportu, a prilikom jednog intervjua za Story istaknula je kako joj je najveća podrška u svemu bio dečko Joško i da ju nije pustio na miru dok nije fakultet privela kraju. Dodala je pritom da joj sljedeći korak u životu nije udaja za voditelja s kojim je u vezi od 2016. godine.

- Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi  - komentirala je.

 

 

Komentara 9

BO
bolnaistina
18:53 13.08.2020.

Fali joj bar 20 kg da bude normalnog tijela.

ZA
zagi101
19:37 13.08.2020.

ak je ovo lijepo onda nek ide sve kvrapcu, ljepša je neka milf od 70 kila a ne curica sa 45

DU
Deleted user
19:42 13.08.2020.

uzas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije