Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BSH Medvedgrad fortress party

16 najboljih hrvatskih DJ-a na utvrdi Medvedgrada

Party, Medvedgrad
PR FOTO
09.06.2017.
u 10:42

Na visini od 593 m, BSH Medvedgrad fortress party će okupiti 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe, a početak je već u 15 sati i trajat će sve do jutra.

Srednjovjekovna utvrda Medvedgrad prepoznatljiv je zagrebački simbol, a impresivne zidine iz 13. stoljeća poslužit će kao odlična kulisa za zagrebačku party bajku.

Na visini od 593 m, BSH Medvedgrad fortress party, ovogodišnji, treći po redu, okupit će 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe, a početak je već u 15 sati i trajat će sve do jutra. BSH Medvedgrad fortress party obilježava spektakularan pogled na očaravajući zalazak i izlazak sunca iznad Zagreba što ga čini najljepšim partijem u gradu.

BSH Medvedgrad fortress party i u trećem će izdanju okupiti impresivnu postavu domaćih DJ-a. Tijekom čak 14 sati programa nastupit će Yakka, Aldo Morro, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Joe2Shine, Kosta, Radman, VANILLAZ, XO te RNDR (Aldo Morro & Matroda).

Organizatori poručuju da će jedinstvena lokacija, vrhunski izvođači i spektakularna produkcija svjetla i zvuka jamčiti party za pamćenje.

Komentara 1

GO
goronja
17:56 09.06.2017.

To uopće nisu najbolji Hrvatski dj-i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije