Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.07.2011. u 12:00

Dok se Silvio Berlusconi pred sucem mora opravdavati zašto voli igrati „bunga-bunga“ s maloljetnicama, bivši hrvatski premijer morat će objasniti neke druge igre

Nebojša Perunović zvani Pančo, vlasnik Salona za masažu, osumnjičen je da je organizirao prostituciju i poznatim Hrvatima podvodio estradne zvjezdice i manekenke. Na popisu uglednika koji su provodili vrijeme sa starletama nema poznatijih političara, što je dokaz da još kaskamo za Europom, gdje se i premijeri tako zabavljaju. No, dok se Silvio Berlusconi pred sucem mora opravdavati zašto voli igrati „bunga-bunga“ s maloljetnicama, bivši hrvatski premijer morat će objasniti neke druge igre.

Isuse, gdje si

Kerumov dugi izlet 
u nepoznato

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, dugo nije viđen u javnosti pa je izostao i s dvije važne sjednice Gradskog vijeća. Index navodi da je na Karibima, ali tko zna, možda je i u Riju, gdje skicira kip Isusa.

Opća opasnost

Mirno spavajte, gotovo su sve sirene
 u kvaru

Damir Trut, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS), naložio je ispitivanje svih sustava za uzbunjivanje koje je dalo zabrinjavajuće rezultate. Od 1086 sirena u zemlji, piše Novi list, polovica ih ne radi jer su tehnološki zastarjele, a ostatak je u vrlo lošem stanju. U DUZS-u se ne uzbuđuju što se u mnogim gradovima sirene uopće ne čuju jer nam „ne prijeti ratna opasnost“. A za požare i potrese ćemo lako.

Tajne podmićivanja

Koliko novčanica stane u jednu kuvertu

Drago Tadić, vlasnik Osijek Koteksa, završio je u subotu u pritvoru zbog nezakonita poslovanja pri gradnji autocesta kroz Slavoniju. USKOK raspolaže bogatim svjedočanstvom Ramiza Pandžića koji je dokumentirao da je više od dvjesto puta morao nositi mito Tadiću i ukupno mu je na ruke isplatio pet milijuna kuna. Novac je nosio svaki tjedan u kuvertama, a ako novčanice, jer iznosi su dosezali i 250 tisuća kuna, nisu stale u jednu, napunio bi dvije kuverte. Tadić je kuverte primao u svom uredu, ali ponekad i u kafiću, a bio je toliko opušten da ih nikada nije otvarao. Imao je povjerenja u Pandžića. Previše povjerenja.

Komentara 4

TO
Toni50
20:05 20.07.2011.

Dok se Silvio Berlusconi pred sucem mora opravdavati zašto voli igrati „bunga-bunga“ s maloljetnicama, bivši hrvatski premijer morat će objasniti neke druge igre Zašto mu se zgadiše hrvati i hrvtska te ne pomišlja da igra \"bunga bunga \" sa izdajicamama i kukavicama koji ga zatvoriše kao pasa ! Samo jel je EU željna da ga kazni Hipo banka popušila lovu na Balkanu i Dr. Sanader neda svoj jadran kao jadaranka ! -Pahorima samo tako lako ... i sa osmjehom na licu ..... kao ( rokeri s Morave )

TO
Toni50
20:06 20.07.2011.

Kad čemo dobiti Isusa

UT
utatica
21:51 20.07.2011.

Edek ne trkeljaj, Gadafiju su na bunga bunga odlazili državnici ko što je Berlusconi i Mesić, Sanader nema veze sa bunga bunga, takva životinja baš nije no za Mesića se ne bi moglo reči da nije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?