Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.10.2010. u 12:34

Ivo Sanader službeno ne daje izjave, ali putem povjerljivih osoba pušta na kapaljku razne poruke.

Prošlo je vrijeme interneta
Tako se između redaka u Slobodnoj moglo pročitati da je digao ruke od Nevena Jurice koji je za njegove kćeri kupovao aviokarte. Prevedeno na standarni hrvatski, Sanader je ljut na Juricu jer nije karte za njegove kćeri kupio kešom koji mu je, kako kaže, poslao, nego službenom karticom. A nama i dalje nije jasno zašto Sanader nije avionske karte za svoju kćer platio sam, preko agencije ili interneta.

Tajna vitke linije; Jakovčić preživljava jedući jeftine srdelice

Ivan Jakovčić, istarski župan, požalio se da mu od šesnaest tisuća kuna plaće deset ode na kredit, pa preživljava tako što “jede puno srdelica koje su jeftine”. U tome je dakle tajna njegove vitke linije.

Duhovi sa sjekirama: Iz šuma isparila milijarda kuna i četiri revirnika
Goran Jankov, donedavni revirnik Hrvatskih šuma, objasnio je Poslovnom dnevniku da iz naših šuma ispari milijarda kuna godišnje. Polovica je vrijednost ilegalno posječenih stabala prema nacionalnoj inventuri, a polovica je izgubljena vrijednost kvalitetnog drva koje se prodaje ispod cijene. Ne isparavaju samo stabla iz šuma nego i revirnici. Jankov je četvrti u dvije godine koji je otišao “jer se nije mogao nositi s kriminalom”.

Menadžer novog kova: Idealan direktor je dekoncentriran i zaboravan

Ante Despot, zet bivšeg šefa Carine Mladena Barišića, postao je zanimljiv kada mu je policija u stanu pronašla dva milijuna kuna u gotovini za koje tvrdi da su “kapara”. Despot je inače bivši dugogodišnji član uprave HEP-a, a sada menadžer u Končaru kojem u životu dosta dobro ide, posebno ako se zna da mu u medicinskom kartonu, kako piše u Jutarnjem, stoji “da ne smije biti raspoređen na poslove koji zahtijevaju povećanu koncentraciju i pamćenje”.

S takvom liječničkom preporukom može se opravdavati pred istražiteljima, ali je pitanje tko ovog dekoncentriranog i zaboravnog čovjeka zapošljava na menadžerskim funkcijama.

Komentara 10

PG
praseca gripa
16:05 05.10.2010.

Ovo s aviokartama je cista smijurija,a s Jakovcicevim siromastvom i prezivljavanjem sa srdelama,jos veca! Boze moj, nisu li ovi hrvatski politicari doista izgubili kontakt sa zemljom,s tlom!

FI
fiberglas
16:41 05.10.2010.

Ma pljuuuju nam u lice svima.

PG
praseca gripa
23:59 10.10.2010.

I ja sam ljuta i preljuta jer sam u konacnici i ja platila te karte. A tko meni placa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?