Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Robinho silovao 18-godišnjakinju?

28.01.2009.
u 12:15

Jedan od najskupljih igrača Premier lige, Brazilac Robinho, priveden je na policijsko ispitivanje jer ga sumnjiče za silovanje 18-godišnjakinje u jednom noćnom klubu prije dva tjedna.

Napadač Manchester Cityja, koji u samo tjedan dana zaradi 165 tisuća funta, priveden je na ispitivanje te je dao i uzorak DNK kako bi se ustanovilo jesu li djevojčine optužbe istinite.

Kako prenose britanski mediji, policija je Robinha htjela privesti već prošli tjedan nakon povratka njegova kluba s priprema na Kanarskim otocima, no 25-godišnji Brazilac nije se vratio u Englesku sa svojom momčadi.

Bio je to odličan povod za širenje trača da je pobjegao jer želi izbjeći suočavanje s pravdom.

No, na svojoj internetskoj stranici Robinho je, naravno, odbacio sve optužbe i naglasio da će rado surađivati s policijom kako bi se pronašlo krivca, dodajući da se s dečkima nije vratio jer je zbog obiteljskih problema hitno morao otputovati u rodni Sao Paulo.

Je li Robihno, za kojeg je ljetos Manchester City platio vrtoglavih 32 i pol milijuna funti, i privatno razuzdan i voli raditi prekršaje kao i na travnjaku, pokazat će policijska istraga.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?