Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.02.2010. u 18:30

Gradonačelnik Željko Kerum dobio je konkurenciju u kategoriji skupih razvoda.

Željko Kerum, gradonačelnik “po pameti vodećeg grada u Europi”, kako je ustvrdio u vehementnom nastupu pred španjolskim veleposlanikom, dobio je konkurenciju u kategoriji skupih razvoda. Nakon što se Kerum razišao sa suprugom, bračni brodolom doživio je i Zvonko Kotarac, najveći splitski graditelj, vlasnik Dalkoninga. Jutarnji piše da je njegova supruga zahtjevu za razvod braka priložila detaljan spis o imovini na više stotina stranica jer je riječ o oko 400 milijuna kuna. Pametno, nema što!

Bandića će Blažević kontrolirati iz Shanghaija
Ćiro Blažević, trener kineskog Shanghai Shenhua i zastupnik HDZ-a u zagrebačkoj Skupštini, najavio je dolazak na sve sjednice iako će putovati osam tisuća kilometara. Bit će lijepih putnih troškova.

Deda nasmijanog Vukelića istetovirao na desnom gležnju

Branko Vukelić, ministar obrane, doživio je nesvakidašnju čast. Njegov nasmijani lik istetovirao je na svom desnom gležnju Ljubomir Jurković zvani Deda, karlovački pedesetogodišnjak. Deda je, osim Vukelića, na svom tijelu istetovirao još 115 povijesnih osoba – od Hitlera do Severine – a sve ne bi li ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. Ministar Vukelić mu je, kaže, najdraža povijesna osoba, usporediv samo s Antom Starčevićem.

Maratonska utrka Silvije Luks za mjesto u Parizu
Silvija Luks, dopisnica HRT iz Pariza, naglo je dobila “Sušecov sindrom” čim je upućena u mirovinu. Sindrom se manifestira tako što umirovljena osoba želi na račun HRT-a putovati u Kanadu, Južnu Afriku ili jednostavno živjeti u Francuskoj. Gospođa Luks tako ima u planu intervju sa Sarkozyjem pa želi još šest mjeseci ostati u Parizu. Ravnateljstvu HRT uputila je i pismo u kojem se poziva na “visoke dužnosnike francuske diplomacije” kojima je “čudna odluka o povlačenju igrača u pola utrke u kojoj pobjeđuje”. Drago nam je čuti da Silvija Luks u nečemu pobjeđuje, ali ako je tek na “pola utrke”, u cilj će ući kao – stogodišnjakinja.

Komentara 1

DO
doktorica
00:37 10.02.2010.

Ćiro Blažević, trener kineskog Shanghai Shenhua i zastupnik HDZ-a u zagrebačkoj Skupštini, najavio je dolazak na sve sjednice iako će putovati osam tisuća kilometara. Bit će lijepih putnih troškova.....neka si ih sam plati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?