Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAL OBRTNIKA Veselo i humano druženje

Prikupljeno 10.000 kuna za Očni odjel

02.03.2009.
u 17:16

Tradicionalni Bal karlovačkih obrtnika u restoranu Kristal postigao je velik uspjeh. U svečanom ozračju bal su posjetili i brojni gosti, među kojima su bili saborski zastupnici Ivan Vučić i dr. Nedjeljko Strikić, presjednik Hrvatske obrtničke komore Mato Topić i obrtnici iz Zagreba, Rijeke i Jastrebarskog.

Rasplesani uzvanici
Zadatak da razvesele sudionike bala imali su Davor Dretar Drele, članovi grupe “Status” i Marina, koji su majstorski rasplesali uzvanike. Bal je otvorio dogradonačelnik Dragutin Rendulić, a prvi se na plesnoj sceni pojavio s boljom polovicom Damir Vinski uz bečki valcer. Bio je u programu i plesni centar Studio 23, za frizure bile su zadužene Nada Gerber, Mevlida Jović, Nada Barić, Marija Pavličić i Mirjana Milčić.

Najidealniji muškarac bio je odvjetnik Marko Reškovac, “najpapučar” Branko Palajsa, a najvrjedniju nagradu na tomboli, LCD televizor, izvukao je pekar Sučeri Martinaj. Proglašen je i najbolji plesni par - to su gospodin i gospođa Vinski. Najžena postala je frizerka Nada Barić, koja je bila najelegantnija, s najfrizurom i haljinom.

Licitacija aranžmana
Bal je imao i humanitarni karakter. Licitacijom cvjetnih aranžmana, koje su izradile Sonja Pavlaković-Gojak, Jelena Mandić, Ružica Češković, Višnja Pavlović i Natali Mandić, prikupljeno je 10.000 kuna za vrijedan aparat koji će biti darovan Očnom odjelu Opće bolnice Karlovac, koji ove godine obilježava 45 godina postojanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?