Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT I LJUBAV Novi igrački uspon hrvatskog košarkaša

Preporodio se: Zaljubljeni Giriček igra sve bolje

girice-txt.jpg
import
06.03.2007.
u 19:32

Gordan Giriček ponovno igra odlično. Hrvatski je košarkaš zaredao odlične igre za svoj Utah Jazz, što je potaknulo novinare tamošnjih dnevnika (Salt Lake Tribune i Deseret Morning News) da krenu za razlozima buđenja.

Pravi je razlog to što je Gira zaljubljen kazao je suigrač Matt Harpring.

To je istina. Pa stiže proljeće, zar ne? potvrdio je bivši cibos. Svoju novu ljubav Giriček prošlo ljeto nije skrivao. On i atraktivna odvjetnica egzotičnog podrijetla viđeni su na Hvaru. Dotična dama, inače samohrana majka, očito je Giri pomogla da lakše prebrodi bračni brodolom, a nedavna "pobjeda" na sudu u sporu s bivšom suprugom očito mu je pomogla da prebrodi i igračku krizu.

Hrvatski je košarkaš Minnesoti ubacio 20, New Orleansu 13, a Charlotteu 15, čime se izdignuo iznad svog skromna ovosezonskog prosjeka.

U nedavnom intervjuu za časopis Superkošarka Giriček je kazao da mu najviše nedostaje trogodišnja kćerka, s kojom povremeno razgovara preko računala i videokamere kada mala Lara dođe k njegovim roditeljima.

U istom je razgovoru Gira kazao i da misli kako neće igrati za Hrvatsku sljedeće ljeto na Europskom prvenstvu, no u Hrvatskom košarkaškom savezu nadaju se da je ipak moguće nagovoriti ga.

Želite prijaviti greške?