Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
3 6°C
  • onako_ovlaš:

    pa ivkošić je,na svoj način,u pravu jer i ova vlast,kao i prijašnje,nastavlja socijalističku tradiciju nesposobnosti dizajniranja društvenog sustava i moderne socijalne realnosti;njima je bliži sustav kao nekih važnih fiktivnih pobjeda,metapovijesnih ciljeva,izjava koje iu samoohrabrujukao oni su stvorili državu,oni su stvorili ... prikaži još! revoluciju,tu su kao sada neke tekovine koje treba petrificirati,oni imaju svoju doktrinu,kad malo zaškripi pozovu se na tuđmana,sve je to jedan postsocijalistička sapunica

  • ante94:

    Nacional-socijalist Ivkošić bi da blagajnice upravljaju Konzumom, otvori svoju trgovinu Ivkošiću pa prakticiraj radničko samoupravljanje.

  • Deleted user:

    Sve to što piše Ivkošić je drago čuti njegovoj blagajnici s kojom se zbližio kupujući u kvartovskoj trgovini. No, što ponuditi drugo? Pa Todorići su porijekolom iz istog mjesta odakle je Ivkošić. Donedavno su i jedan i drugi rado viđeni ... prikaži još! u sredinama svog porijekla. Todorić je dolazio helikopterom, velmoža odmaknuti od naroda, tako je i otišao u povijest. Bio je simbol vjerovanja da i naš čovjek .može uspjeti u velikom biznisu, a ne samo u švercu. Normalno je da je sada Ivkošić ljući od drugih jer je valjda polagao veće nade u njega pa je razočarenje veliko! Ja poznam taj svijet,nisam ni ja daleko od njega rodom, ali se ni ranije nisam uzdao u Todorića, pa se sada ne moram toliko od njega ograđivati! Nisam niti pripadao HDZ-ovoj priči da se sada moram od njih ograđivati brojnim "lopovskim" epitetima nebili se svidio razočaranom narodu! Hvala Bogu nisam se dopadao, a ni oni meni, SDP- u da bi se i od njih morao ograđivati! Ivkošića sam nekada rado čitao, no, danas se moram od njega ograditi! Malo pretjeruje i ulaguje se frustriranom naroda! To je lako, ali je nisko! Znate, nije ni narod nedužan kada je vlast u pitanju, a bogme i "vlasnici" firmi! Da ih narod nije birao, posredno ili neposredno, da narod u tim firmama nije spreman raditi za 2500kn svega toga bi manje bilo!

Još iz rubrike Premium

ANALIZA

Antiprofesionalizam – doba uprosječivanja kad i ministar može biti bilo tko

Prosvjed prosvjetnih radnika pod nazivom Hrvatska mora bolje u Zagrebu
Kraj klasičnih sindikata?

Hoće li prvi sljedeći štrajk u Hrvatskoj voditi društvene mreže?

Ilustracija
Mirko Galić

Rasprodaje li se budućnost ako se dijeli više nego se ima