Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0
 • Avatar Trn
  Trn:

  Istine jos dugo ne ce biti na ovim prostorima ,mozda nikada. Lazna propaganda i dugogodisnja komunisticka indoktrinacija ucinila je svoje. Odbijanje Lustracije od svih vladajucih do sada , rezultat je jadno stanja u kojem se Hrvatska nalazi.

 • stefj:

  Kod nas Tito pomalo dobiva status božanstva, a komunizam, tj. Titoizam sve više liči na religiju. Imamo od fanatika do tihih pristaša, no jedno je svima zajedničko, a to je da su svi koji u to ne vjeruju heretici, nevjernici, ... prikaži još! treba ih medijski linčovati i javno uništiti... Pogledajte paralele prema npr. katolicizmu; Isus s dvije ribe nahranio hrpu ljudi, dok je Tito sa svinjskom glavom nahranio pola sela, Titova rodna kuća je poput Isusove štalice, dok je petokraka poput Betlehemske zvijezde.Bakarić, Moša Pijade, Ranković i ostali to su Titovi apostoli koji su širili njegovu riječ itd. Kumovrec je svake godine poput Meke, a štafeta je kao Hadž... I onda da netko priča o zločinima ruke Božje? Na Bleiburgu i Križnom putu, te po cijeloj Jugi utamanili su muškarce, žene i djecu, sve koji nisu vjerovali u Tita i partiju. Stotine tisuća ljudi je pobijeno radi te vjere...

 • bakulušić:

  O zločinima i zločincima možemo razgovarati i suditi samo na temelju istine. U Hrvatskoj nema istine, istina je nedostupna pa se o zločinima i zločincima sudovi donose na temelju laži i iskaza "dva proverena i pouzdana svedoka". Stara izreka kaže: ... prikaži još! - Dva bez duše, jedan bez glave! Dok je tako, svaka rasprava je suvišna. Hrvatskoj je potrebna istina!

Još iz rubrike Premium

prosvjed
30
Trideset godina tranzicije

Sve su se tranzicijske države standardom približile Njemačkoj, a Hrvatska je zaostala

Josip Periša
MARINKO JURASIĆ

Gdje je Hvidra bila 25 godina dok je vrijedilo grmjeti?

16
JOZO PAVKOVIĆ

Migranti novo sredstvo mirnodopskog etničkog čišćenja Hrvata u BiH

3