Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
3 3°C
 • Avatar Glasnogovornik
  Glasnogovornik:

  Istine jos dugo ne ce biti na ovim prostorima ,mozda nikada. Lazna propaganda i dugogodisnja komunisticka indoktrinacija ucinila je svoje. Odbijanje Lustracije od svih vladajucih do sada , rezultat je jadno stanja u kojem se Hrvatska nalazi.

 • bakulušić:

  O zločinima i zločincima možemo razgovarati i suditi samo na temelju istine. U Hrvatskoj nema istine, istina je nedostupna pa se o zločinima i zločincima sudovi donose na temelju laži i iskaza "dva proverena i pouzdana svedoka". Stara izreka kaže: ... prikaži još! - Dva bez duše, jedan bez glave! Dok je tako, svaka rasprava je suvišna. Hrvatskoj je potrebna istina!

 • stefj:

  Kod nas Tito pomalo dobiva status božanstva, a komunizam, tj. Titoizam sve više liči na religiju. Imamo od fanatika do tihih pristaša, no jedno je svima zajedničko, a to je da su svi koji u to ne vjeruju heretici, nevjernici, ... prikaži još! treba ih medijski linčovati i javno uništiti... Pogledajte paralele prema npr. katolicizmu; Isus s dvije ribe nahranio hrpu ljudi, dok je Tito sa svinjskom glavom nahranio pola sela, Titova rodna kuća je poput Isusove štalice, dok je petokraka poput Betlehemske zvijezde.Bakarić, Moša Pijade, Ranković i ostali to su Titovi apostoli koji su širili njegovu riječ itd. Kumovrec je svake godine poput Meke, a štafeta je kao Hadž... I onda da netko priča o zločinima ruke Božje? Na Bleiburgu i Križnom putu, te po cijeloj Jugi utamanili su muškarce, žene i djecu, sve koji nisu vjerovali u Tita i partiju. Stotine tisuća ljudi je pobijeno radi te vjere...

Još iz rubrike Premium

Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier najavili kandidature
Denis Derk

Političari u Društvu književnika popraćeni kao nobelovci

Raste broj oboljelih od novog koronavirusa
Radmila Kovačević

Da je čistoća pola zdravlja, vrijedi i kod koronavirusa

Andrej Plenković i Karlo Ressler
quo vadis hdz

Ne može se istodobno biti CDU i AfD, desni centar i krajnja

11