Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI RASPAD POLITIČKE DESNICE

Zašto već 20 godina ne uspijevaju desni, državotvorni pokreti

22.07.2021.
u 06:28

HDZ je uvijek minirao desne političke projekte, ubacivali su svoje ljude, koji su znali zakomplicirati situaciju kada bi trebalo

Ključne riječi

Komentara 58

NE
Neonacionalist
23:49 21.07.2021.

Da, ukratko bi to bilo to naime vecina partijskog kadra je 90-tih promjenila dres tj.presli iz jedne dotada u novu vladajucu stranku a s obzirom da su imali.polustoljetno iskustvo vlasti dakle dobro su ovladali tehnikama vladanja onda je zbilja teskoo takmiciti se sa njima a oni znaju kako brzo i efikasno unistiti protivn8ka kad treba kao i kako stvoriti laznu ili prividnu oporbu pa je ukloniti kad ispuni cilj i svrhu .

Avatar essek22
essek22
07:28 22.07.2021.

Taština do neba...eto zašto se ne mogu ujedinit. I to da je HDZ iza njihove nesloge je glupost, svi su najveći i čim se pojavi netko pametniji Veliki vođa ga ukloni, sjetite se kako je Đapić ostao sam u Saboru :)))

Avatar OPG
OPG
03:10 22.07.2021.

Nemaju intelektualaca, program. Zadnji je bio Tonci Tadic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije