Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
100 16°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • bpz2013:

  Možda u ovoj 'šaljivoj prispodobi' možemo pronaći odgovor: Kada je Bog stvarao svijet, odlučio je svakom narodu podariti dvije vrline. Tako su Švicarci postali precizni i pedantni, Japanci radišni i strpljivi, Talijani veseli i romantični, Španjolci temperamentni i ritmični... Kada ... prikaži još! je došao do Hrvata, reče: Hrvati će biti pametni, pošteni i političari. Anđeo tko je cijelo vrijeme bio tu, nakon završenog posla upita: Bože, svima si dao dvije vrline, samo Hrvatima tri, zar neće biti nadmoćniji od svih drugih naroda? Na to Bog reče: Imaš pravo, ali kako se Bogom dane vrline ne mogu naknadno ukidati, Hrvati će ih imati sve tri, ali svaki Hrvat, osobno samo po dvije, i to tako: Tko je pošten i političar ne može biti pametan. Tko je pametan i političar ne može biti pošten. Tko je pošten i pametan ne može biti političar(!!!).

 • Avatar tituš
  tituš:

  Zato što ovdje laž i korupcija caruju, pa Hrvatima serviraju kako su ankete na strani ovog predsjednika, a kad pogledate on line anketu, nema laganja, on nema podršku niti u svojoj obitelji koliko je ovi prikazuju! Skoko, pametan si čovjek, sve je jasno!

 • teoodd:

  Ne samo da nisu katolici nego se izrazito distancirali I cak ismijavali nauk katolicke crkve ( Mesic) ili omalozavali religiju (Josipovic)????

Još iz rubrike Premium

35
ŠTO SE SVE DAVALO I PRIMALO KAO MITO

Za usluge i povlaštene informacije moćnici idu na jedrenje, plastične operacije, uzimaju peku...

U biskupijskom marijanskom svetištu Vrpolju todnevnicu je predvodio pater Ike Mandurić
MILAN IVKOŠIĆ

Zlobnici podmeću pateru Manduriću, a on poziva na novo svjetlo

Šibenik: Na Baldekinu se provodi masaovno cijepljenje sa svim vrstama cjepiva
BORIS BECK

Obrazac pandemija oduvijek je isti - bogati se liječe, sirotinja krepava