Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
101 11°C
 • Avatar Zvjerinjak
  Zvjerinjak:

  Ma čekaj malo! Ako umirovljenici i radnici u Hrvatskoj s nostalgijom gledaju na Jugu, tko su onda oni ostali kojima Juga ne fali. Umirovljenika je više od milijun, radnika oko 2,5 milijuna. Tko pripada onom ostatku i kako to da ... prikaži još! su na vlasti oni koji su sretni da Juge više nema?

 • Avatar nisamsavrsen
  nisamsavrsen:

  Čovjek je društveno biće, a ranije je bez obzira na uredenje bilo više vremena i mogućnosti za druženja, razgovore, ples, izlete... Danas je tehnološki razvoj uz dobre strane donio i otuđenost. Gledam cure i dečke u kafićima, svatko gleda u ... prikaži još! svoj mob i ne razgovaraju. Kada kažem da je prije bilo bolje, ne mislim na društveno uređenje, nego isključivo na kvalitetu međusobne komunikacije.

 • fmihoci1:

  ... već odavno u dokumentarcima istočni nijemci, i ne samo stariji, đivot u istočnoj njemačkoj opisuju - dobrim i lijepim ... a komentator ovdje, samo tako, nečiji život u nekom vremenu naziva životom u lošem vremenu, besmisleno uspoređuje yugu i ... prikaži još! istočnu njemačku, glumi experta za nostalgiju ... za čitatelje bi bilo korisnije da je -- prenio osjećaje i mišljenja istočnih nijemaca ... pa makar kopirajući ih iz dokumentaraca ... meni na pamet ne pada ocjenjivati osjećaje, mišljenja o svom životu, nostalgičnost itd. komentatora ...

Još iz rubrike Premium

Ilustracija
28
Milan Ivkošić

Paradoks ljevice u slučaju karnevala u Imotskom

žilet žica
JOSIP BOHUTINSKI

Može li slovenska žilet žica zaustaviti koronavirus?

3
Koronavirus
NINO RASPUDIĆ

Trenutak samospoznaje – koronavirus prvi put među Hrvatima

24