Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • stefj:

    Ha, ha, ovo je dobro - zelenim planom EU gospodarstvo želi postati konkurentno u svijetu... Zelenim planom EU gospodarstvo će postati još skuplje i još manje konkurentno, npr. već danas radne strojeve proizvedene u EU nitko si ne može priuštiti, ... prikaži još! pa tvrtke da bi se spasile otvaraju pogone izvan EU-a... Zeleni plan napravljen je da se izvuče novac iz građana i namijenjen je isključivo unutarnjem tržištu EU-a. Zelenim planom pokušava se osigurati posao za hrpu velikih kompanija koje ne mogu opstati na međunarodnom tržištu... A što se tiče zemalja u tranziciji, nije bez veze što većina "zelenog" novca ide u javni sektor, taj sektor EU može kontrolirati. Novac ne smije ići u privatni sektor, jer će privatni kupiti jeftinije, a dovoljno dobro, neće kupovati EU robu...

  • slavenZadravec:

    Postotke za razvoj obnovljivih izvora energije treba naplaćivati od korisnika fosilnih goriva, a ne kao do sada iz cijene električne energije. Zagađivači su dovoljno dugo besplatno zagađivali, vrijeme je da to prestane.

  • cortesova arkebuza:

    Bla,bla,bla napišite kako mislite nadoknaditi energiju koje će nedostajati za punjenje elektro automobila jer se čini sve da se auto industrija i dizel motori uništi. Koliko vam je sigurna “zelena energija”? Koliko SIGURNO možete izračunati da ćete imati energije od ... prikaži još!d sunca,vjetra ?! Smiješne su te teorije da se može zadržati današnja industrija bez povratka u kameno doba sa “zelenom energijom”. Tko ovakvim pričama može vjerovati. Pitanje za kolumnistu, da li su potresi isto dokaz uništavanja prirode i dokaz zatopljenja Zemlje ?!?

Još iz rubrike Premium

Pogreb djevojčice Nikoll na gradskom groblju u Novoj Gradiški
5
RENATA RAŠOVIĆ

Može li kod nas, po uzoru na Tijanin zakon u Srbiji, zaživjeti Nikollin zakon?

Zagreb: Sjednica Vlade RH održana u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici
TOMISLAV KRASNEC

Ni Vlada u pisanju, ni poduzetnici u kritici plana oporavka ne izlaze iz plićaka

2
Zračna luka Franjo Tuđman bilježi mnoga otkazivanja letova nakon povećanog broja zaraženih
JOSIP BOHUTINSKI

U Zračnoj luci 'Franjo Tuđman' žrtvovali Croatia Airlines da bi spasili sebe

12