Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.04.2016. u 16:33

Ako je to učinio čekaju ga godine neugodna druženja s onima koje je smjestio iza rešetaka.

Koja smo mi luda zemlja! Zar je moguće da je bivši šef antimafijaškog odjela, jedan od najpoznatijih policijskih operativaca, znan po kriminalistički beskrupuloznom obračunu sa “zagrebačkom mafijom”, član Ostojićeva tima za posebne zadatke, bio “prljavi policajac”!? Zar je moguće da iza najveće sramote hrvatske policije stoji onaj dugokosi policajac u kožnatoj jakni kakvog znamo s kraja devedesetih na “vrućem” zagrebačkom asfaltu, koji je izgledao kao da je kao glavni pozitivac pobjegao sa snimanja hollywoodskog krimića. Iza Dolačkog su i brojni “filmski” stvarni policijski uspjesi.

Uostalom, zar je moguće da je tako iskusni policajac potcijenio profesionalce s kojima je radio te učinio kobnu pogrešku unatoč svim mjerama predostrožnosti koje je morao poduzeti ako se stvarno upustio u takvo što, kako sumnjaju njegovi dojučerašnji kolege. Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić prisnažio je tim sumnjama čestitkom na “riješenom slučaju”. Za takvo što istražitelji, ministar i njegov tim, morali su se sa stopostotnom sigurnošću uvjeriti u ono što tvrde i govore. Vrlo brzo sumnje će proći kroz prve sistemske provjere i pokažu li se rupe, bila bi to još jedna kobna pogreška koju ovaj put ministar ne bi mogao izdržati na toj poziciji. Izdrže li istražiteljske tvrdnje provjeru, valja im čestitati na profesionalnosti i vraćenom povjerenju građana, tim više što ne raspolažu s glavnim materijalnim dokazom, te iako je Nacional prije deset dana najavio da se steže obruč oko Dolačkog.

Ako se Dolački stvarno upustio u takvo što sigurno je znao kakve su moguće posljedice njegova čina bude li otkriven. Znao je da neće biti tretiran kao svaki kriminalac već kao “superkriminalac” koji je izvrgavajući kolege i sustav izrugivanju perfidno iskoristio poziciju kako bi se okoristio. Za takvo što čekale bi ga godine neugodna druženja s onima koje je u svojoj karijeri smjestio iza rešetaka. Je li moguće da je tako nisko pao upuštajući se u takvo hazarderstvo!? I zar “samo” s tako prizemnim koristoljubivim motivom!?

>>Uhićen policajac Željko Dolački, novcu i zlatu nisu našli ni traga

>>Odgovornost za krađu u Heinzelovoj uz Ostojića snose Orepić i Petrov

>>Orepić: Policijski službenik uhićen je u svom domu u 6.02

Komentara 2

Avatar zagorac2
zagorac2
07:17 24.04.2016.

iza njega stoje Milanovic i Ranko koji ce ga stitit jer to je ukrao za njih i zlocinacki SDP i vjerujte mi nece se njemu nis dogodit jer zlocinci SDPea su mocni i na svim pozicijama gdje je moc a drug Orepic i diletanti mosta su njihovi a Oreskovic je menadjer medjunarodnih kompanija i njega boli guzica za bilo koga i ako treba okrenuce se zlocinackom SDPeu ako mu to osigurava GLORI jer to su ti tipovi koji vladaju svijetom i oni su beskrupulozni i vrlo dobri politicari i da dodju do vrha oni gaze preko svega i nis im nije sveto ni vazno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije