103 14°C
 • MrkiMedo:

  U tekstu mi nedostaje najbolja izreka "vrlog" Kuscevica: "Fala Bogu, imam nekretnina. Tko bi ih sve popamtio!" . Zato ubuduce: Ako netko ne moze niti vlastite nekretnine popisati, njima upravljati i odrzavati ih, treba mu ponuditi ministarsko mjesto, jer ima ... prikaži još!a sve predispozicije za obavljanje zahtjevnog ministarskog posla.

 • Avatar Django
  Django:

  Ljudi, pa svako naše malo misto ima svog Kuščevića, nije on izuzetak nego pravilo. I uopće nije važno radi li se tu o članu HDZ-a ili SDP-a, jer to su sve ljudi koji su unatoč stranačkoj pripadnosti prijatelji još od ... prikaži još! osnovne škole, sa školskog igrališta, vatrogasnog društva, ili članovi šire obitelji. Oni se samo mijenjaju na vlasti, ovisno o tome za koga ovce u aktuelnom izbornom ciklusu jače zableje. I ne diraju jedni druge jer međusobno sve znaju i sve se zna, i tko je koga, i tko je što i tko je sa kim. To je velika koalicija na djelu, i dok sve te mafioze ne počistimo, svako u svom mjestu, nema nam dalje.

 • Avatar lip_ko_nadan
  lip_ko_nadan:

  Nino hajde malo istaži ekipu koja stoji iza Kuščevićevih zemljišnoknjižnih igara !? Nakon toga istraži tko stoji iza TE ekipe !?

Još iz rubrike Premium

don anđelko kaćunko
56
Don Anđelko Kaćunko

'Na papinoj sam strani oko Stepinca. Nisam zagovornik onih kojima je domoljublje religija'

Greta Thunberg
Dino Pešut

Pozdrav iz sive zone jer javna diskusija zauzima samo ekstremne stavove

OBAVJEŠTAJNI CENTRI

Povjesničar objavio novu knjigu u kojoj je popis 7500 članova OZNE i UDBE

136