Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
165 30°C
 • GMBH:

  Goran je do sada kristalno dao na znanje da njegovi tekstovi su iz kategorije jugo ideološke propagande i da bolje gledati u strop nek bacati svoje vrijeme na takova lupetanja...

 • Avatar Ujkanov_Unuk
  Ujkanov_Unuk:

  Ja se ne smatram kršćaninom pa samim tim smatram da mogu dati objektivan i neovisan komentar u svezi bilo čega što se odnosi na kršćanstvo. Gerovac zna kako je Isus tjelesno izgledao ! Vjerojatno je živio u istom razdoblju kad ... prikaži još! kad i sam Isus. Ili mu je to rekao netko tko je osobno poznavao Isusa ? A možda Gerovac kao i obično samo pljucka bez ikakve podloge u činjenicama. Možda i ne zna kako je Isus izgledao, no siguran je da nije bio bijelac. Ne znam je li ikad čuo teoriju da je Isusov biološki otac rimski vojnik germanskog ili slavenskog podrijetla koji je doveden na to područje iz europskog dijela Rimskog Carstva pa je samim tim izgledno, ili barem moguće, da je Isus izgledao onako kako ga obično prikazuju na slikovnim uradcima.

 • romobil:

  Generalno fotošopiramo stvarnost jer iluzija nam je bliža i očito "istinitija" od same užasne istine o našoj konačnosti.... princip funkcioniranja svih religija: samoobmana umjesto istine.

Još iz rubrike Premium

Zadar: U Kneževoj palači održan završni predizborni skup SDP-a za izbore za Europski parlament
Zvonimir Despot

Kakva je to opasnost od fašizma u Hrvatskoj da ga ljevica izvlači iz naftalina

34. sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma
Denis Derk

Dali pare kulturi, pa ih uzeli pa opet dali... Tko tu koga u Zagrebu?

MIRKO GALIĆ

Matematički, ulazimo u zonu visoke političke stabilnosti

2