Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
26 13°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
  0svetnik Ernesta Fulira:

  Možete misliti o Mikiju šta god hoćete... i puno toga je vjerojatno istina, ali nitko, ponavaljm nitko.. i opet - NITKO, mu se neće ni približno primaknuti po popularnosti kou je imao, po broju glasova koji je osvajao i po ... prikaži još! sposobnosti da svoje mane okrene u prednosti. Milan Bandic je za sve ove politicare koji se danas nude kao alternativa, doktor nauka u politickoj spretnosti. Ne bute se vi dečeci kruha najeli... Zagreb ne voli štrebere, Zagreb voli fakine i zajebante.

 • mikrogrizzly:

  Pustimo po strani antičke/srednjovj. izreke o pokojnicima - meni ostaje potpuna zagonetka što je iza Bandića ostala razrušena metropola gdje OŠ djeca brinu da li će ih komad žbuke pogoditi kad idu nogostupom u školu. A da ni on niti ... prikaži još! njegov "skipper" za izvanredne situacije Kalinić nisu skoro ništa napravili nego su u akciju uskakali alpinisti (svaka čast!) spontano, po pozivima građana kojima su bili šuplji krovovi, otpali dimnjaci i slične zgode. U toj i takvoj situaciji, puta četiri (dva potresa i dvije poplave) bilo bi na razini BBC humoristične serije da je Kaliniću kupljen znameniti tenkić i da on obilazi, onako unutar oklopnjaka sa šljemofonom, Zagreb suočen s poplavama i potresima. Što je malo falilo! Zaključno, ta tendencija "santo subito" Bandić je u totalnom raskoraku s učinjenim, bolje rečeno izostalim reakcijama, nakon povijesno teških epizoda u Zagrebu, koje će se prepričavati generacijama. Nula bodova! Što to građanima važnije da se identificiraju s onim njegovim "ja gazda" Zagreba stavom nego da u vrlo teškim vremenima imaju učinkovitu gradsku vlast? E to je prava misterija...

 • sudac:

  Komentator konačno daje jedan prizeman i prirodan zaključak svega vezanog za smrt i pogreb M. Bandića. Isti dan su rogoborili baš oni kojima je pomogao. Sin pok. Ota Barića pokazao je svu ogavnost zagebačke žabokrečine.

Još iz rubrike Premium

Panorama Dubrovnika sa Srđa
LJUBICA GATARIĆ

Burze ne daju da korona ugrozi očekivani oporavak

Ante Pavelić i Joachim von Ribbentrop u Salzburgu 6. lipnja 1941.
ZVONIMIR DESPOT

I sam je Hitler htio izbjeći Antu Pavelića

26
Candidate debate at KNR, in Nuuk
Silvije Tomašević

I Grenland je potvrdio da zeleno prevladava

2