Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevena Rendeli:

Volim čiste situacije pa sam sa svim bivšima u odličnim odnosima

Nevena Rendeli
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
27.07.2014.
u 13:35

Voditeljica ovo ljeto na HRT-u vodi talk show “Žuti marker”, otkriva svoj bračni status i objašnjava zašto ima sve više muških prijatelja te hoće li se odreći izlazaka

Nakon uspješno završene prve sezone mozaične emisije “Subotom ujutro” voditeljica Nevena Rendeli dobila je priliku okušati se u talk showu “Žuti marker” koji će se na HRT-ovu programu emitirati cijelo ljeto.

– Emisija je zamišljena kao ljetni talk show koji se prikazuje od ponedjeljka do četvrtka i pokriva razne aktualne teme, od problema s nekretninama, zdravljem, do ležernijih ljetnih tema. Urednica emisije je Silvana Menđušić i njezina je zamisao bila da se emisija zove “Žuti marker” jer se tom bojom obično podcrtava nešto što je važno i od interesa javnosti – objašnjava nam Nevena koncept emisije. Da ima žuti marker kojim bi istaknula važne stvari u svom životu u proteklih godinu dana, evo što bi podcrtala: – Trenutno bih podcrtala da mi treba godišnji odmor i da je godina iza mene bila emocionalno stresna, ali i uspješna jer će se “Subotom ujutro” emitirati i u jesenskoj shemi – zadovoljno će voditeljica. Do sada je radila u različitim formatima emisija, od “Boja turizma” do “Večeri na 8. katu”, i susretala se s raznim zahtjevima urednika .Neke je rado prihvaćala, a neke je, priznaje iskreno, i odbila.

Emocionalno stresno razdoblje

– Najluđe stvari koje sam napravila kao novinarka, a među njima je i bungee jumping sa šibenskog mosta, napravila sam svojevoljno, ali bilo je i zadataka koje sam odbila – iskreno će. Jedan takav je i javljanje s terena u program “Dobro jutro, Hrvatska” čijoj redakciji pripada i njezina emisija “Subotom ujutro”.

– Bila sam na javljanju za “Dobro jutro”, a prvo je bilo na zebri s prvašićima koji su kretali u školu. Padala je kiša, a ja sam morala pronaći prvašića kojeg ću prevesti preko ceste i nikoga nije bilo. Uglavnom, kad je javljanje završilo, vratila sam se u redakciju i zamolila da radim bilo što drugo. Ustajanje zorom nije za mene, ujutro ne funkcioniram i divim se svim kolegama koji rade prvu šihtu na HRT-u – priča Rendeli. Iako su joj subote bile radne, zbog njih se nije odrekla izlazaka.

– Bila bih umorna i iscrpljena, ali svejedno bih subotom spremno zatulumarila do jutra. Nisam još tako stara da bih se odrekla izlazaka – kroz smijeh će 33-godišnja voditeljica. Žao joj je što je poslije izlaska svoje prve knjige “Vodič jedne plavuše”, zapustila svoju veliku ljubav - pisanje.

– Postoji interes i izdavača i publike za novim materijalom, ali zadnje dvije godine ne stignem se ni naspavati od količine posla, a pisanje zahtijeva vrijeme. Nisam ambiciozna književnica i ne zadirem u područja koja nisu moja, pa bi i nova knjiga bila o putovanju i turizmu jer se u taj dio razumijem. Ovaj put to bi bile pričice s putovanja u inozemstvo – kaže i priznaje da potajno mašta o svom televizijskom putopisu. – Mislim da je to forma u kojoj bih se dobro snašla jer po reakcijama ljudi, kamo god da dođem, vidim da me se najviše sjećaju iz vremena “Boja turizma” – kaže.

Psihički spas u sportu

Ove godine Nevena je uvela jednu novu rutinu u svoj životni raspored, a to su tri treninga trčanja tijekom tjedna.

– Trčanje me spasilo, ono je moj korak prema zdravijem životu. Otkrila sam koliko je zanimljiv taj svijet i nevjerojatno je koliko me trčanje pripremi za sve stresove u danu, pa i kada padam s nogu od umora, prisilim se trčati jer se nakon toga osjećam kao novi čovjek. U godini koja mi je bila emocionalno teška i poslovno stresna, trčanje me psihički spasilo – govori i otkriva nam svoj plan: 
– S prijateljicama sam nedavno trčala utrku od pet kilometara na Plitvicama, a naš krajnji cilj je maraton u New Yorku. Uz prijateljice iz djetinjstva s kojima dijeli sve, priznaje da što je starija, ima i sve više muških prijatelja.

– Volim se družiti s dečkima jer od muškaraca možeš dobiti prizemljen, racionalan i jako dobar savjet iz potpuno drugog kuta koji ti nijedna žena ne može otvoriti ni pokazati – objašnjava. Posljednjih mjeseci dosta se pisalo o njezinoj bračnoj krizi i iseljenju iz stana koji je dijelila sa suprugom Marijanom Bračuljem. Nedavno je priznala da ponovno izlaze i druže se kao na početku dok su bili cura i dečko. – Okusila sam na koži medijski bumerang jer sam uvijek iskreno pričala o svom privatnom životu, a onda se dogode stvari o kojima baš i ne želiš pričati – govori. Kako će njihova ljubavna priča završiti, još nije sigurna, ali u jedno je: – S Marijanom ću uvijek ostati prijateljica. Ni s jednim od svojih bivših nisam ostala u odnosima koji bi doveli do toga da se ne pozdravljamo na cesti. Osoba sam koja ne voli nerazriješene situacije i zato sam s bivšima u prijateljskim odnosima – kaže Nevena.

>>Imidž lutkice Nevena Rendeli zadržala gdje mu nije mjesto

>>Novi talk show 'Žuti marker' još je jedna žuta minuta HRT-a

Komentara 4

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
13:50 27.07.2014.

Odnosi su vam toliko "odlični" da ste jedni drugima bivši. Što bi bilo da su vam odnosi loši?

DU
Deleted user
20:31 27.07.2014.

Da je želim imati što više ljubavnica bio bi u što boljim odnosima sa njima.

IS
istri
16:36 28.07.2014.

kad cujem nekog decka kak se hvali na broj cura sto je imao ne mi zvoni isto kao kad djevojka se hvali na broj. jeli isto ili samo meni izgleda drugacije.? mislim da nama je teze jer ponekad moramo nekomenekome i sa malo truda rasiriti noge a neko ich sam rasiri pa mu lakse i se pohvaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije