Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
181 14°C
 • MarasG:

  Znam samo da sdpeu i bernardicu nikakada ne vjerujem.Skupina nesposobnjakovica poput njih ne zasluzuje da dobije drzavu u ruke i poigrava se sa sudbinom miliona ljudi.

 • vlatx:

  Stožer je radio najbolje što je zano i umio. Puhali su i na hladno, da se virus ne raširi. Danas kada je situacija "mirnija" i kada se relativno više zna o samom virusu lako je pametovati. Izreka "poslije bitke lako ... prikaži još! je biti general" opet se pokazala aktualnom. Svi moramo biti svijesni činjenice da medicina nije toliko napredna koliko mi to mislimo ili bismo željeli. Novinari su bili manji od makkovog zrna i stisli se kao i svi mi u strahu da ne dobijemo virus, "žicali " su državu da im pomogne a sada su opet u svojem punom "sjaju" i pljuju po svakome tražeći svaki način da povečaju svoju zaradu. Nadam se samo da će se država osvjestiti i početi razmišljati strateški, tj. da će neki djelovi ponovno proraditi (primjerice imunološki, proizvodnja kvasca, alkohola...) makar ih subvencionirala jer ionako troše novce na razne političke stranke (ako imaš manje od 10.00 članova nisi stranka), agencije, udruge ...

 • Avatar tomica
  tomica:

  Super komentar. Sada se vidi koliko malograđanštvine truje taj naš narod, kada je vrijeme izbora. Nevjerovatno koliko se bolesnih mozgova nalazi u vodećim pozicijama, a još bolesniji ih prate i podržavaju.

Još iz rubrike Premium

Europska unija
TOMISLAV KRASNEC

EU ima previše Kasandra, ali na scenu sada stupa Odisej

Zagreb: Ministrica Divjak o povratku učenika razredne nastave u škole
Lana Kovačević

Divjak uskoro odlazi, no kakvu korist od toga imaju osmaši?

Josipa Rimac raditi će na izmjeni zakona
Renata Rašović

Koliko dugo Hrvatska može izdržati kao osobni bankomat pojedinaca

14