Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.10.2015. u 12:00

Da su bili u nekoj drugoj stranci, ne bi mogli računati na uhljebljenje kao rezultat suptilne stranačke ravnoteže

Vesna Pusić, ministrica vanjskih poslova i predsjednica HNS-a, na predizbornom skupu obratila se članovima stranke riječima kako bi svi oni „mogli biti u nekoj drugoj stranci" jer bi im tada „vjerojatno bilo lakše", prenosi Novi list. Ali u tom slučaju, nastavila je Pusić, ne bi mogli „držati ravnotežu između ljevice i desnice" kao ni „razumjeti i poziciju ljevice i desnice". Tu je, naravno, i ono što je najvažnije premda nije izrečeno. Da su bili u nekoj drugoj stranci, ne bi mogli računati na uhljebljenje kao rezultat suptilne stranačke ravnoteže.

Državna agencija koja troši dva puta više od drugih

Dražen Lučić, predsjednik Vijeća HAKOM-a (Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti), prema pisanju Jutarnjeg, posve ignorira preporuku Vlade da državne agencije ne unajmljuju poslovne prostore skuplje od 11 eura po metru četvornom. HAKOM zakup više od 5000 četvornih metara u Sky officeu plaća dvostruko više po kvadratu, 24 eura, a zakupio je i dvostruko više prostora po zaposlenom od preporuke Vlade. Možda uhljebi u HAKOM-u vrijede dva puta više od onih u drugim agencijama?

Sirotinjska hrana kao poruka da će biti još gore

Milan Bandić, predsjednik stranke Bandić Milan 365, poručio je s „glavnog placa svih placeva" da je prošlo vrijeme „kruha i igara" te je nazočnim građanima ponudio „kruha i masti". Ponudivši sirotinjsku hranu bar je priznao da će nam biti još gore.

Spasio učenike riječima "i ja sam dinamovac

Tomislav Ćorić, potencijalni ministar financija iz HDZ-a, kandidiran je na listi u I. zagrebačkoj izbornoj jedinici, a ne u dalmatinskoj X. iako se školovao u pločanskoj Gimnaziji fra Andrije Kačića Miošića kao i aktualni ministar financija Boris Lalovac. Možda je razlog tome što je Ćorić dinamovac, o čemu doznajemo iz Slobodne. Prema priči ravnateljice gimnazije Ine Žderić, upravo je Ćorić „spasio glave" učenicima iz Ploča na ekskurziji u Zagrebu. Tu ih je napala „skupina ćelavaca", a napad na pun autobus učenika spriječio je Ćorić izlaskom pred napadače riječima: „I ja sam dinamovac". Nakon Rijeke (Linić) i Hajduka (Lalovac), i Dinamo bi mogao dobiti „svog" ministra.

>> Gori i od “licemjernog” Ustavnog suda

>> Ispričao se Vrličanima koje je htio ‘nabiti’

Komentara 6

Avatar zabadalo5
zabadalo5
12:20 27.10.2015.

HNS - stranka koja nema potporu ni 0,5% birača, al su zato broj 1 kad se tiče uhljebljivanja!

CR
CROLINDA
12:15 27.10.2015.

H N S = hrvatska nehrvatska stranka

MS
mare_split
13:12 27.10.2015.

Prednost: uhljebljivanje nesposobnih potrčkala! Mana: anacionalni pristup Domovini! Zaključak: bull sh ...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije