Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uvijek je u SDP-u bilo sukoba, ali nikad ovoliko izbacivanja

31.07.2021. u 08:44

Peđu Grbina pamtit će se po izbacivanju 3000 članova, ali nije jasno kako će izgledati SDP u budućnosti

Komentara 8

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:08 31.07.2021.

Da netko normalan moze birati ovako nesto poput Grbina, meni je nezamislivo.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
09:33 31.07.2021.

Za vrijeme Bernardića SDP je krenuo u bezrezervnu podršku svojem bivšem članu Bandiću u njegovoj betonizaciji grada Zagreba. Iako se javio i veliki građevinski i zemljišni kriminal, Bernardić uporno nije odustao od podrške. Čak i više, upravo su Bernardićevi kadrovi, na svoju sramotu i sramotu SDP-a, postali ključni žetončići u podržavanju saborske većine. I što sad, treba ih sve nagraditi zato što su SDP odveli u podršku kriminalu a sebi, jedan po jedan, našli unosna mjesta u gradskoj i državnoj upravi? Što god bilo, takve članove treba izbaciti iz svake stranke koja drži do sebe.

DU
Deleted user
11:31 31.07.2021.

Sudbina svih dinosaurusa je izumiranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije