Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 12°C
  • neboiznadzagreba:

    Što reći da čovjek ne ispadne bešćutan? Ne rješavaju se uzroci, zatim posljedice trpi cijeli svijet, netko na tome dobro zarađuje i nameće vlastitu paradigmu svijetu. Čemu služe UN, brojanju izbjeglica ili sprječavanju sukoba koji ove ljude tjeraju na put ... prikaži još!ut koji vodi tamo gdje ih ne žele?

  • juma:

    Zgodan pamfletic koji se pretenciozno naslovljava kao analiza, a u koji mogu vjerovati jedino oni zakinuti u obrazovanju. Pravo na normalan zivot, nije jednako pravu pristupa europskim socijalnim fondovima, koje su generacije nasih predaka mukotrpno gradile godinama. Usporedjivati europske drzave ... prikaži još! sa KZ logorima duboko vrijedja i omalovazava sve zrtve holokausta, a govoriti kako su zapadne zemlje, a ne nekontrolirana eksplozija stanovnistva, korupcija i vjerski fanatizam krivi za situaciju u tim zemljama pokazuje svu manipulativnost ovakvih uradaka koji bi se normalan novinar sramio. Sto se tice dokumenata i identiteta, cak i u liberalnim medijima je poznato, ali autorici izgleda nije kako migranti iste unistavaju i taje identitet za sto ocigledno imaju dobar razlog. Zato se sada pojavljuju zakonski prijedlozi koji ce migrantima omoguciti oduzimanje Handy i Laptop-a i njihovu provjeru u svrhu otkrivanja identiteta, na sto su se ovakva soroseva piskarala digla na zadnje noge. Tko tu laze i manipulira lako je zakljuciti.

  • Peropero:

    Puno je uzroka za migrantsku krizu, problem je vrlo složen. Ratovi, klimatske promjene, siromaštvo, besperspektivvnost… Rješenje nije na vidiku.

Još iz rubrike Premium

Bernie Sanders
5
Silvije 
Tomašević

Američki demokrati u bezizlaznom krugu

ZVONIMIR DESPOT

Tuđmana treba ostaviti prošlosti, i tražiti rješenja za budućnost

11
Ilustracija
Josip Bohutinski

Unosno je biti zastupnik – 91 ima više od milijun kuna imovine