Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2
  • stefj:

    E da, da, mediji su uz političare glavni krivci za ovakvo stanje u naciji. Treba to uvijek jasno naglasiti... A beznađe? Pa naravno da vlada apatija i nema nade kada nam već godinama političari u dogovoru sa sindikatima državnih i ... prikaži još! javnih službi vode državu... Kakva može biti perspektiva kada samo gledaju kako, koliko i kome uzeti, a onda se glođu međusobno kako to podijeliti. K tome istovremeno napadaju poduzetnike, svaku inicijativu, ideje i argumente... Ukratko, obični ljudi, poduzetnici i radnici su nesretni i apatični jer im sve uzmu, preko 2/3 onoga što zarade, a svete krave na proračunu su nezadovoljne jer nemaju dovoljno za dijeliti i traže još. Niti enormna zaduženja ne pomažu... Evo to je stanje u državi...

  • domxerex:

    Nisu mediji krvi i nije sve crno. Pogledajmo naslove u večernjem i jutarnjem, još najbolje izgleda kada objave golišave slike neke porno glumice ili neke poznate ženske koja se proslavila tako što preko nje u Zagrebu još samo tenk nije ... prikaži još! prošao. Možda bi i on prešao ali je bio u kvaru. Koju poruku šalju mediji za nas prosječne građane, budite kurva ili lopov ili se selite. Nisu oni krivi što šire crnu sliku!!!

  • Sacha1948:

    Dobar intervju, dosta istine, najbolji dio u kojem govori o velikom broju političara a posebno “hrvatskih” medija koji nam prodaju laži i nepotvrđene negativne vijesti da bi “prodali svoju robu”, bila ona politička ili medijska. A narod koji je živio ... prikaži još! 50 godina u komunizmu ne može se “preporoditi niti modernizirati” u 25 godina.

Još iz rubrike Premium

European Commissioner for Budget and Administration Johannes Hahn holds a news conference in Brussels
Ljubica Gatarić

Zajednička obnova napokon je povijesna odluka iz EU

Zagreb: Gužva ispred pućke kuhinje Caritasa
Darko Pavičić

Ramazanski dar franjevačkoj kuhinji za siromašne

Zagreb: Andrej Plenković primio članove Viteškog alkarskog društva
Ivan Hrstić

Zašto Plenković zaoštrava retoriku prema Škori

44