38 9°C
  • stefj:

    E da, da, mediji su uz političare glavni krivci za ovakvo stanje u naciji. Treba to uvijek jasno naglasiti... A beznađe? Pa naravno da vlada apatija i nema nade kada nam već godinama političari u dogovoru sa sindikatima državnih i ... prikaži još! javnih službi vode državu... Kakva može biti perspektiva kada samo gledaju kako, koliko i kome uzeti, a onda se glođu međusobno kako to podijeliti. K tome istovremeno napadaju poduzetnike, svaku inicijativu, ideje i argumente... Ukratko, obični ljudi, poduzetnici i radnici su nesretni i apatični jer im sve uzmu, preko 2/3 onoga što zarade, a svete krave na proračunu su nezadovoljne jer nemaju dovoljno za dijeliti i traže još. Niti enormna zaduženja ne pomažu... Evo to je stanje u državi...

  • domxerex:

    Nisu mediji krvi i nije sve crno. Pogledajmo naslove u večernjem i jutarnjem, još najbolje izgleda kada objave golišave slike neke porno glumice ili neke poznate ženske koja se proslavila tako što preko nje u Zagrebu još samo tenk nije ... prikaži još! prošao. Možda bi i on prešao ali je bio u kvaru. Koju poruku šalju mediji za nas prosječne građane, budite kurva ili lopov ili se selite. Nisu oni krivi što šire crnu sliku!!!

  • Deleted user:

    Što ne kaže da je to tako jer " ugledni " građani " ove države u tu njegovu ustanovu zatvaraju svoje žene kada ih se žele riješiti jer su našli ljubavnicu.

Još iz rubrike Premium

Emmanuel Macron
TOMISLAV KRASNEC:

Pitanje za europske NATO saveznike nakon Macronove dijagnoze: visimo zajedno ili sami?

Interliber
DENIS DERK

Interliber je ulaznica za bolju budućnost društva

HRT
DARKO PAVIČIĆ:

Cipelarenje aktivista za život zbog dolaska na javnu TV