Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI IVANIŠEVIĆ - TJEDNI PREGLED

Udruga dilera kokainom poručila da Milanović neće trebati dati ni lipe: 'To je pitanje časti'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
25.10.2020.
u 13:40

Demografi procjenjuju da će još nekoliko ovakvih ofenziva iz Fine Hrvatsku isprazniti do kraja. Nema veze, dugo nam je i trajala.

Subota 17. 10. 2020.

Udba se digla na zadnje noge iskoristivši minoran incident u kojem je jedan zaigrani mladić malo propucao zgradu Vlade i policajca na ulazu, a kasnije i sebe. Iskoristili su taj specifični čin bunta i odmah počeli privoditi domoljube diljem Hrvatske. Sve što hrvatski misli i svoje misli uobliči u internetsku prijetnju ubojstvom premijeru ili nekome iz vrha vlasti našlo se na udaru. Kakva su to vremena došla da ljudi poput Đure Čehulića, koji je danas priveden samo zato što je na međumrežju napisao da i on mašta da ubije premijera i da je mali Bezuk trebao njemu i tati prepustiti taj posao, spavaju u pritvoru. Dobro, imao je Đuro kod kuće i nešto ilegalnog oružja i eksploziva, ali zar mu je zato Udba trebala pokucati na vrata?!

Nedjelja 18. 10. 2020.

Kreću ovrhe! Nakon kraće pauze, uzrokovane pandemijom, vrijedni birokrati iz Fine, bacaju se na posao, a posla je preko glave. Više od 200.000 građana treba blokirati, a njih je tako malo i nitko da im kaže hvala. Gotovo 400.000 zahtjeva čeka na obradu. Vijest o ovrhama u Hrvatskoj razveselila je poslodavce u Njemačkoj i Austriji. Naime, uočeno je da ovakve akcije redovito dovedu do egzodusa radne snage iz Hrvatske,jer lovu treba vratiti, a račune deblokirati. Trenutačno nas je manje od 4 milijuna. Demografi procjenjuju da će još nekoliko ovakvih ofenziva iz Fine Hrvatsku isprazniti do kraja. Nema veze, dugo nam je i trajala.

Ponedjeljak 19. 10. 2020.

Poznato je da su naši policajci mirni, obiteljski i bogobojazni ljudi, koji su tu da nas štite i ne primaju mito. Mnoge su stoga začudile 10 godina stare fotografije iz bivših prostorija Aerodromske postaje na splitskom Resniku, na kojima policajci iskazuju poseban oblik naklonosti jedan prema drugome. Normalno, odmah su se pojavili zli jezici koji su ih proglasili ekshibicionistima tvrdeći da su simulirali grupni homoseksualni odnos i malo se igrali pendrečićima i dildom. Međutim, sve je to laž. Policajci su samo iskazivali bratsku ljubav prema kolegama u plavim uniformama. Svejedno, ministar Božinović je za svaki slučaj izdao interni naputak za dečke u plavom: “Kad piješ, ne organiziraj tulum u postaji.”

Utorak 20. 10. 2020.

Građani su izašli na ulice kako bi masovno dali podršku veledrogerijama koje su obustavile dostavu lijekova bolnicama. Naime, poznato je da je farmakoindustrija slabo profitabilna djelatnost i naši su građani spremni umirati po cesti samo da bi menadžeri farmaceutskih tvrtki i veledrogerija dobili svoje bonuse. “Život damo, veledrogerije ne damo”, stoji na transparentu koji ponosno u rukama stišću dvije bakice, inače kronične bolesnice, koje će se od danas okrenuti alternativnim metodama liječenja. Na prosvjedu se našao i šaman Luka Hodak, koji je izjavio kako je “svoje resurse spreman staviti domovini na raspolaganje” te da je bunikom puno pomogao Plenkiju i Zoki.

Srijeda 21. 10. 2020.

Udruga dilera kokainom oglasila se priopćenjem ustvrdivši da su se oni uvijek žrtvovali za dobrobit hrvatskog čovjeka i za njegovu razonodu nakon naporna rada te da, dok su oni živi, hrvatski predsjednik Zoran Milanović neće trebati njima dati ni lipe. “To je pitanje časti”, rekao je predsjednik udruge koji je zbog urođene skromnosti poželio ostati anoniman, a našoj se redakciji javio s krstarenja u blizini Kolumbije. Na ovaj neobični domoljubni istup ponukao ih je vapaj našeg Zorana koji je, nakon što ga je Plenki nazvao šmrkavcem, a što je Zoka doživio kao aluziju na ljubav prema kolumbijskoj botanici, izjavio kako on za kokain nema novaca.

Četvrtak 22. 10. 2020.

Patrola zagrebačke policije nije mogla vjerovati svojim očima kada je u cik zore na zagrebačkom nasipu uz Savu ugledala dva muškarca u srednjim godinama, malo pretile građe, kako sa samokresima u rukama pokušavaju naciljati jedan drugoga. Dok su policajci trčali prema njima, u pokušaju da spriječe tragediju, odjeknuli su pucnjevi. Srećom, oba su promašila. Istragom je utvrđeno da se jedan od njih ne zna koristiti oružjem jer nije služio vojsku zbog anemije, a drugome ni vojska nije pomogla, što je zorno pokazao prije nekoliko godina padom s transportera. Na kraju je zamalo stradao jedan od sekundanata V. Š. (77), koji je u vidno alkoholiziranom stanju ušao u liniju paljbe.

Petak 23. 10. 2020.

Gotovo je. Krenuo je Hrvat na Hrvata, brat na brata, suborac na suborca. Zagrepčane su jutros probudili topovi i tenkovi Prve gardijske brigade koja s istoka grada nadire prema centru pokušavajući opkoliti Pantovčak. Zapovjednik Tomo Medved poručuje da će osobno privesti piromana i dovesti na poklon Plenkiju. S druge strane, Ante Kotromanović i ponosna 4. gardijska udarna brigada s juga forsira Savu i hitro.hr žuri prema Markovu trgu. Antiša poručuje da će napraviti gulaš od herojskog zeke do početka Dnevnika Nove TV tako da se Andrija Jarak može direktno uključiti u program. Građanima se preporučuje da spreme kokice, zavale se u naslonjač i ostanu u kućama.

Komentara 22

Avatar Warded
Warded
15:51 25.10.2020.

Ne znam što autor konzumira, ali što god da je, sanja mokro. Sukob gardijskih brigada i kraj Hrvatske. Teško se skinuti sa jugozomboida.

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
14:16 25.10.2020.

Hahaha.. Udruga dilera kokaina

SJ
Samo ja
18:15 25.10.2020.

beeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije