Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO IZ VOJVODINE

'U Srbiji žele čuti da su Hrvati pokatoličeni Srbi. Rat nije gotov kad prestane pucnjava'

27.09.2021.
u 16:25

Nacionalizam je svinjarija i prijevara! Osobito su mi odvratni oni koji ga žele uvući u europske oblatne - za Večernji list ekskluzivno govori Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak (61), koji već više od tri desetljeća djeluje na političkoj sceni Srbije, uporno se boreći protiv nacionalizma svih boja na prostoru bivše Jugoslavije. Mnogi su komentirali događaje na Cetinju, a Čanak je zapravo jedini viđeniji političar koji im je na licu mjesta svjedočio. Ubrzo je uslijedila hajka sa svih strana.

Komentara 70

MI
Mislav28
16:43 27.09.2021.

Srbijanci kad krećete u rat za veliku srbiju na Kosovo da mogu navijat za albance?

Avatar horuk
horuk
16:39 27.09.2021.

Srbi nisu ni pravoslavni niti bilo sto Hrvati. Nema srodnosti, nema bratsva niti im se treba dizati ego mitovima da su oni nesto srodno nama. Nisu! Geneticki su srodni onim narodima koji su ih 500 godina tjerali da im cuvaju deve i kamile odnosno od kojih sada svojataju Kosovo. Sa njima su rod uz jos jednu manjinu koju ovdje ne zelim spominjati naprimjer Esma Redjepova je poznatija medju njima.

VE
Ventilator2
16:56 27.09.2021.

Jel to ovi iz zapadne turske? Posrbljeni turci, predugo su im turci gene utiskivali da bi bili dostojni nekom govorit o njegovoj pršlosti, nek pogledaju svoju povijest, turskih harema, što ženskih, što muških, prepunih đojlena....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?