Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U pandemiji je umro jedan cijeli grad u Hrvatskoj. Lauc kaže da to nije puno

16.09.2021. u 14:19

Tvrdi li Lauc da 9614 “viška smrti” nije puno? To je cijeli jedan Poreč, Daruvar, Ogulin ili Ivanić Grad! U godinu dana. Od zagovornika policijskog sata i maski na otvorenom luđi su samo oni koji tvrde da baš nikakve propisane mjere ne djeluju i nemaju smisla

Komentara 49

DU
Deleted user
14:54 16.09.2021.

Za potpunu informaciju,umrlo je 120 000ljudi s imenom i prezimenom od drugih nepostojećih dobrih starih tradicionalnih drustveno pozeljnih prihvatljivih najtežih opakih bolestina koje su medijski neatraktivne i nezanimljive i znoj toga se nitko ne uzbuđuje previse,

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
15:27 16.09.2021.

Da nisu poslušali Lauca i olabavili za turističku sezonu, sad bi bili kruha gladni! Svi Laucovi protivnici redom su tražili strogo zaključavanje pred sezonu i tvrdili su da ćemo se svi zaraziti, da će biti 1000 smrti dnevno do kraja sezone i da će nam turisti otkazivati i bježati. Lagali su. Namjerno ili jer su glupi, to me ne zanima. Lauc je kvalificiran za ono što izjavljuje.

Avatar @promatrač
@promatrač
17:03 16.09.2021.

Prilikom ispitivanja 50.000 podataka pacijenata iz 100 bolnica, istraživači s Harvard Medical School, Tufts Medical Center i VA Boston Healthcare System, od polovice siječnja 2021. do kraja lipnja 2021., ustanovili su da je kod gotovo njih polovice - 48% -- primljenih u bolnice kao Kovid bolesni, uzrok njihove bolesti bio nešto drugo. U Hrvatskoj kao i u svima drugim zemljama, nije najvjerojatnije ništa drugačije. Smrtnost od Kovida je na razini gripe, između 0,14 do 0,20 %. Zaključak: Kovid pandemija je najveća prevara u povijesti čovječanstva, koja ne bi bila moguća bez podrške prevarenih koji iz nekog samo njima znanog razloga, što ih više varaš, još više traže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije