Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.11.2014. u 12:00

Samo se trebaju odlučiti kojeg će od svojih karizmatičnih čelnika pogurati pred birače

Ruža Tomašić, bivša predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, vjerojatno sa zanimanjem prati reakcije na svoj potez među kojima se posebno ističu one koje dolaze iz same stranke od „najbližih suradnika“, koji su priopćenjem izrazili „najoštriju osudu“ podsjećajući da su od nje stvorili „prepoznatljiv hrvatski politički brend“. Kada je već tako, nema razloga za preveliku uzbunu u stranci jer će vjerojatno preostalo članstvo i vodstvo HSP-a AS s lakoćom stvoriti još jedan prepoznatljiv hrvatski politički brend. Samo se trebaju odlučiti kojeg će od svojih karizmatičnih čelnika pogurati pred birače.

Imoćanin Gangster šalje na otok Vis trajekt sa 500 udavača

Nediljko Babić zvani Gangster, vlasnik poznate agencije za sklapanje brakova iz Imotskog, dobio je nenadano poziv s otoka Visa odakle su mu neženje poručili da što prije pošalje „trajekt s oko 500 žena“ na otok jer im je već „pregorio fitilj“.

Gangster je odmah krenuo na posao i upravo okuplja veći broj Ukrajinki, Rumunjki, Makedonki, Albanki, Tajlanđanki i Hrvatica zainteresiranih za brak s Višanima. „Imoćani su pomogli Višanima u Viškoj bitki 1866. pa će pomoći i sada“, zaključuje Gangster.

Nakon poslanica sada i predsjedničke isprike

Kolinda Grabar Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a, kaže da želi biti predsjednica koja će u svakom trenutku priznati kad je pogriješila i ispričati se. Nakon poslanica i priopćenja sada bismo od nje mogli dobivati i predsjedničke isprike.

Tko smije ovršiti sudove koji duguju milijune kuna

Branko Hrvatin, predsjednik Vrhovnog suda, sredinom listopada ove godine Saboru je dostavio izvješće prema kojem su na kraju prošle godine sudovi u Hrvatskoj dugovali braniteljima dodijeljenima po službenoj dužnosti i sudskim vještacima čak 54 milijuna kuna. Slobodna je tim tragom zabilježila slučaj sudskog vještaka za balistiku Vojina Maštruka iz Zagreba koji se nije pojavio na splitskom Županijskom sudu jer mu sudovi za vještačenja duguju 100.000 kuna. Vještaku koji ne želi svojim novcem financirati sudstvo sada prijeti kazna od 2000 kuna zbog izostanka s rasprave, ali pravo je pitanje tko će kazniti sudove koji ne plaćaju račune vještacima i tako ni sami ne poštuju zakone.

Komentara 6

Avatar navijač
navijač
12:55 05.11.2014.

Već sam rekao da su je poslali u EU. parlament zato da im nesmeta u HR. a ona je to dozvolila.

MA
margaritas
12:48 05.11.2014.

Gospoda Tomasic je najavila da se povlaci iz politike 2015 nakon lokalnih izbora i ocekuje da ce osvojiti 10 mjesta u saboru

LE
LeonardS
13:10 06.11.2014.

Možda nisu svjesni ali Ruža je 99% stranke, pa nije ona Đapić, bravo Ružo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije