25 13°C
 • Agricola:

  Zašto bi nama trebalo biti bitno što kaže jedan psihopat i sociopat koji šmrče kokain? Već od ove elementarne premise ne treba ići dalje, neovisno o njegovim političkim stavovima, ako je čovjek trknut u glavu, a to se vidi iz ... prikaži još! iz pogleda, i ako je na drogama, što je jasno kad ga se pogleda u oči u kad se vidi koliko puta ga je kamera uhvatila da se upadljivo češe po nosu, sve drugo pada u drugi plan. Nećemo valjda drogiranim psihopatima dopuštati da nam određuju budućnost?

 • zeko385:

  Sve smo ovo prošli, SFRJ, komesarsko partijski uradci, PENDREK DEMOKRACIJA, proglasi, unutarni i vanjski neprijatelji, granice, separatisti, babaroge...ma daj skinite mi se više..

 • Avatar mileudarcina 1
  mileudarcina 1:

  Ono kad ti pamet soli neki tamo koji živi i spava sa babom, neki tamo iz neke zemlje sa naj većom stopom kriminala u europi, neki tamo iz neke zemlje gdje domicilno stanovništvo živi siromašnije u strahu od pridošlih da ... prikaži još!ih da ih pridošlice ne pobiju i na sve to javi se domaći autohtoni seoski kućni filozof sa objavom kako smo mi u hrvatskoj zatucani i primitivni a on i ovaj pametni i napredni, ne može bolesnije, bože sačuvaj nas.

Još iz rubrike Premium

Migranti na austrijskoj granici 2015.
Sandra Veljković

Europa želi Hrvatsku 'na zidu' i 'ne može se nositi s istinom'

Zagreb: Izložba "2068. - Pogled u budućnost"
Adriana Prlić

Algoritam ili kristalna kugla za pogled u budućnost

Pelješki most
Analiza

Kina prisilila zapad da preispita ulogu države u ekonomiji

11