153 21°C
 • Agricola:

  Zašto bi nama trebalo biti bitno što kaže jedan psihopat i sociopat koji šmrče kokain? Već od ove elementarne premise ne treba ići dalje, neovisno o njegovim političkim stavovima, ako je čovjek trknut u glavu, a to se vidi iz ... prikaži još! iz pogleda, i ako je na drogama, što je jasno kad ga se pogleda u oči u kad se vidi koliko puta ga je kamera uhvatila da se upadljivo češe po nosu, sve drugo pada u drugi plan. Nećemo valjda drogiranim psihopatima dopuštati da nam određuju budućnost?

 • zeko385:

  Sve smo ovo prošli, SFRJ, komesarsko partijski uradci, PENDREK DEMOKRACIJA, proglasi, unutarni i vanjski neprijatelji, granice, separatisti, babaroge...ma daj skinite mi se više..

 • Avatar mileudarcina 1
  mileudarcina 1:

  Ono kad ti pamet soli neki tamo koji živi i spava sa babom, neki tamo iz neke zemlje sa naj većom stopom kriminala u europi, neki tamo iz neke zemlje gdje domicilno stanovništvo živi siromašnije u strahu od pridošlih da ... prikaži još!ih da ih pridošlice ne pobiju i na sve to javi se domaći autohtoni seoski kućni filozof sa objavom kako smo mi u hrvatskoj zatucani i primitivni a on i ovaj pametni i napredni, ne može bolesnije, bože sačuvaj nas.

Još iz rubrike Premium

Andrej Plenković
15
ANALIZA IVE PULJIĆ ŠEGO

Plenković do parlamentarnih izbora mora još triput preživjeti

Andrej Plenković predstavio nove ministre
Nino Raspudić

Plenkovićevo “orošavanje” Vlade

48
16.07.2018., Zagreb - Okupljeni gradjani na Mostu slobode pozdravljaju Vatrene nakon povratka sa Svjetskog prvenstva, gdje su osvojili srebrnu medalju
Milan Ivkošić

Sportaši su ratnici čije bitke 
štite, slave i promiču Hrvatsku

2