Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
103 2°C
  • speak_loud:

    A što ste vi B. Pofuk pozitivno učinili da bi bilo manje nasilja i netrpeljivosti, a imate alat. Naprotiv, vi i vama slični ste jedan od uzroka takvog stanja

  • domxerex:

    Zanimljivo kako se Pofuk nije javljao kada je torcida crtala svastike, kada je pljuvala i vrijeđala Janicu i kada su se išli tući za beogradski Partizan. Čovjek bi pomislio da nije u pitanju ista torcida nego da postoje barem dvije ... prikaži još! torcide. Zatim se procuri nepotvrđena priča da je jedan od nedavno uhapšenih priznao (u zamjenu za manju kaznu) da su većina njih koji su premlatili sezonce sudjelovali i u vebalnom napadu na Janicu. Odjednom mediji zašute o tome i počnu neku sasvim drugu priči jer im ova više ne odgovara za nametanje kolektivne krivnje kako bi salonska levica mogla nastaviti svoj lagodni život i šmrkati bjelo na naš račun. Sada torcida više nije politički podobna i treba je se odreći i optužiti.

  • IJaSamAntinfašist:

    Kada temeljis kampanju za EU parlament na provokacijama (kako je biti srbin u hrvatskoj) i ocekujes nasilnu povratnu reakciju kako bi mogao odgovoriti (bili ste dio nase kampanje) a onda se cudis kada nasilje i dobijes pa kmecis ko porazeni srbin. Sve jasno!

Još iz rubrike Premium

Viktor Mijatović
Boris Beck

Istinu i laž razlikuje čak 5% djece

Zoran Milanović
Borislav Ristić

Kome je Zoran Milanović dužan i tko su njegovi sponzori iz sjene

36
Luka Modrić
Milan Ivkošić

Sreća je što Modrić ima novca da plaća špijune u Srbiji

13