Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
115 18°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar marela
  marela:

  Mene samo zanima da li je djevojčica postepeno prilagođavana na biološku obitelj ili su je samo iščupali iz njenog sigurnog okruženja i bacili u njoj potpuno nepoznatu obitelj i u smrt?!

 • mikrogrizzly:

  O navodnoj (ne) brizi za dijete je spomenuta JV doista mjerodavna za dizati hajku jer na vlastitom Facebook profilu je odala zahvalnost osoblju BG kafića koje je odgajalo njenu kćer dok je ona bila pijana za stolom. O tempora, o ... prikaži još! mores! - rekli bi iz soc. službe Rimskog carstva, zar ne? Tko ne vjeruje, nek utipka u tražilicu... I još se hvali što je osoblje Smokvice odgajalo njeno dijete, baš kako priliči glumačkom djetetu!?

 • mljet22:

  Lažne dileme, štetne dileme, uzaludne dileme, Baudelaire Charles Enivrez-vous- Opijajte i opajajte se: Što vam je drugo ostalo. Vraćajući se kući jutros vrlo kasno pjevali smo pjesme malo glasno, a to se kažu: ne sme! - Kaj je to opasno? ... prikaži još!o? pita me jedan kit uza me pripit. I jeknu pjesma od usne do usne i ocean sna zapljusne; poštenog, radnog, umornog, dragog naroda mog. Dižu se atributi naduti, ljuti po nama viču, po nama psuju, rukama prijete, po nama pljuju. Bude se pospani gosponi balkoni zvrče telefoni: - Halo marica! Jato propalica Trga nas iz sna! I kad je rakija sišla do dna, naiđe racija- a moje se jato razjatilo. Kao mačka mijauknu kočnica I izađu njih trojica. - A koja to tako rano peva ptica?! - Ja pjevam pjesmu - A tko si ti?! - Pjesnik. Subjekt u pjesmi. - A šta pevaš ti?! - Sadašnje vrijeme - znate, ja sam jedan glagol, gol dolazim od pjevati, primjer – biti. - A što pjevaš ti? - Pjesmu. - Ma izbit ću ja tebi iz glave pjesmicu -. Čovjek me u srce tresnu, drugi mi zareza u lice zakon palice i - nesta marice. I dok sam ja shvatio da je zbilja, ležao sam plav od državnih štambilja. Koža mi je popila cijela boju njihovih odijela. Pipajući po asfaltu tražio sam prepolovljenu svoju legitimaciju - i krvlju je spajao misleći na naciju, na ciu, na ciu, na ciu… Ciu, ciu, ciu - pjevale su ptice. Ja pjevam pjesmu. Kome? Bez suvišnih Zašto!

Još iz rubrike Premium

Joe Biden
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

Biden Europu nastoji okrenuti protiv Putina

ZVONIMIR DESPOT

Prioritet ustaša bilo je osnivanje logora smrti

2
Jasenovac
MIRKO GALIĆ

Neodgovorno je to, prije svega prema žrtvama

7