Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Denis Romac

Tko je francuski Trump? Kaže da migranti ugrožavaju heteroseksualne bijelce i da se Europi sprema krvoproliće

26.10.2021.
u 16:29

Eric Zemmour dominantnu vladajuću ideologiju dešifrira kao sustavno zatiranje bijele rase i etničkog i spolnog identiteta, nametanje borbe protiv nejednakosti, nametanje krivnje bijelcima zbog rasizma i zatiranje muškosti.

Komentara 24

MA
Marsi
17:18 26.10.2021.

Za razliku od nasih desnicara koji ne smiju zucnuti o vaznim stvarima. Naprimjer; Plenkovic kaze da je Krim Ukrajinski a nitko ne smije reci da su Neum i Boka Kotorska nasi...

BA
bardonkaldian
16:39 26.10.2021.

Zemmour je posve u pravu. To što je Židov je veliki plus, pa mu ova lijeva bagra iz toga kuta ne može ništa.

DL
dvanaest_legija
17:30 26.10.2021.

To što ljevičarski ekstremisti loše govore o čovjeku, znak je da kroči pravim putem! Samo naprijed, nek' ih istina zaboli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?