Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.12.2017. u 10:36

Stvarno se svašta piše o našim radnicima u na nama vrlo bliskom istoku...

SUBOTA, 16.12.

Stvarno se svašta piše o našim radnicima u na nama vrlo bliskom istoku, koji su se bavili neobičnom tjelovježbom na utakmici u Beogradu. Suprugu jednog od uhićenika, odvjetnicu Miu Tovarović, posebno je zasmetala tvrdnja da su dečki dobili po 10 000 eura kako bi na tribini pokazali dominaciju splitske MMA škole. “Možda bih povjerovala da je za 100 000 eura...”, poručuje Tovarović. Sve ima svoju cijenu, pa i glava u torbi...


NEDJELJA, 17.12.

Totalna panika u političkim podružnicama velikih stranaka u Zadru! Vukovi i čagljevi kolju ovce i janjce! Srećom, nema izbora u blizini, ali ako se ovako nastavi, sve dolazi u pitanje. Kakva bi to predizborna kampanja bila bez janjetine. Samo Kerum ih je u Splitu zaklao sto i izgubio izbore! Doduše, nije jasno zašto se prozivaju vukovi i čagljevi, kada janjcima 100 puta veće prijetnja dolazi od političara, što bi rekao Arsen “...nove face, stari znanci, bilo tko da je na vlasti, na kraju se, kolju janjci...”

PONEDJELJAK, 18.12.

Stvarno previše napadaju vlč Andriju Vrbanića iz Ivanovca. Dobro, čovjek je ljubitelj malo ekstremnijih ideologija, kupio je taj Mercedes, evo ga sada malo kritizira i biskup Hranić, koji mu poručuje da svećenici trebaju čuvati jednostavnost i skromnost, ali dobri župnik Andrija samo se na neobičan način brine o župljanima koji su se zbog siromaštva rasuli svugdje po Europi. Pa neće valjda do Njemačke i Irske putovati pješice?

UTORAK, 19.12.

Konačno su se sastali Plenković i Cerar. Nisu se dogovorili ništa, ali nisu oni krivi. Veliki hrvatski prijatelj slovenski ministar Erjavec prije puta je Mireku ukrao nalivpero, da ne bi u Zagrebu nešto potpisao. Lukavi Plenki, spremno mu je ponudio svoje, ali Mirek se toliko uplašio Erjavca da je rekao da ga baš jako boli ruka i da ipak neće potpisati ništa. Osiguranje je bilo na iglicama, ali admiral Domazet nije uspio probiti kordon i zaprijetiti maršom na Ljubljanu.

željko kerum
1/19

SRIJEDA, 20.12.

Još jedan uspjeh hrvatske kulture. Nakon što je u Osijeku u Kazališno vijeće HNK imenovan ugledni kazalištarac Anto Đapić, vesela vijest stiže iz Zagreba. Zagrebačka Gradska skupština obara normu i podiže ljestvicu vrijednosti imenovanjem Zlatka Hasanbegovića u KV HNK u Zagrebu! Ansambl je navodno oduševljen viješću, navodno se već briše prašina s Budakovih Ognjišta. Sada bi bio red da se u KV HNK u Splitu imenuje pukovnika Skeju.

ČETVRTAK, 21.12.

I to mu je hvala? Čovjek ne spava noćima, radi po cijela dane da bi svima bilo bolje, nosi svoj križ u tišini i ovo mu je hvala? Da, riječ je o Anti Ramljaku, koji je konačno napravio sporazum o nagodbi s dobavljačima Agrokora. Umjesto da mu se zahvali, predstavnica Udruge dobavljača Marica Vidaković, bijesno ga je poderala! Neki su dobavljači zaprijetili obustavom robe, a Ante im je nježno poručio da bi to bilo na njihovu štetu. Čak se i našalio rekavši kako je kompanija u rukama vjerovnika.

željko kerum
1/14

PETAK, 22.12.

Ništa ne svjedoči bolje o nužnosti reforme obrazovanja kao slučaj vjeroučitelja Krešimira Bagarića. Digle se na njega kuka i motika, jer je u nadahnutom izlaganju, malo hvalio “đenerala Mladića”, poručio kako treba ubiti “Pusićku i Mesića” i kako ne bi bilo loše određeni broj glava nabiti na kolac. Svi se sada ljute, a čovjek je žrtva nedostatka stručne literature. Očito je učio samo iz Starog zavjeta. Navodno je ostao šokiran kada je čuo da je ukinuta inkvizicija.


 

Komentara 2

FM
fmihoci1
16:46 23.12.2017.

.... hasanbegović lakrdija se nastavlja, kumova je mnogo ...... a, de fakto, riječ je o lakrdiji hrvatske i njene kulture .... hasanbegović sjajno ocrtava moralne društvene padove kakve pravi domoljubi i bivši branitelji nisu ni sanjali ....

NO
nogogaz
10:57 23.12.2017.

Ne samo janjci....i lipa nasa dolazi 2018 ili 2019 na red...zbog nepoštivanja međunarodnog prava. Nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije