123 14°C
 • Avatar Django
  Django:

  Gdje je nestao Furio Radin? Kada treba razglabati o “bujanju ustaštva” vrlo je glasan. Bujanje fašizma ga baš ne uzrujava previše, makar se događa u njegovo ime. Bilo bi za očekivati da, kao lider talijanske nacionalne manjine kaže koju službenu ... prikaži još! riječ. Napisanu, ovjerenu žigom i uručenu predsjedniku EP. Naravno, samo ako Talijani iz Istre doista ne odobravaju ono što je izrečeno.

 • ante.oreskovic75:

  Čija je onda Libija,Abesinija,Somalija,Albanija,jadni Talijani sve je njihovo,gdje nabaviti perje za elitne jedinice koje to kontroliraju

 • Brankko:

  U Bazovici su 1930. strijeljana četiri antifašista -- Slovenci F. Bidovec, F. Marušič i A. Valenčič i Hrvat Z. Miloš, članovi ilegalne antifašističke organizacije TIGR (= Trst, Istra, Gorica, Rijeka) (podatci s Wikipedije i dr.). Nekom je prilikom, za Dan ... prikaži još! antifašističke borbe, na HTV prikazan dokumentarac "Pucnjevi u Bazovici", i prije će biti da je prikazan zato što je netko mislio da se to odnosi na Brezovicu kod Siska i početak ustanka 1941. u Hrvatskoj, a ne zbog toga što su bazovičke žrtve jedne od prvih žrtava fašizma u Europi.

Još iz rubrike Premium

3
Ivana Šojat

Treći stalež ili kako biti jednakiji

Napad na Šri Lanci
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

U prevelikom broju zemalja umire se u crkvama

Milijan Brkić
Marinko Jurasić

Kome koristi 'cirkus' s Brkićem usred kampanje?

4