149 20°C
 • Avatar Django
  Django:

  Gdje je nestao Furio Radin? Kada treba razglabati o “bujanju ustaštva” vrlo je glasan. Bujanje fašizma ga baš ne uzrujava previše, makar se događa u njegovo ime. Bilo bi za očekivati da, kao lider talijanske nacionalne manjine kaže koju službenu ... prikaži još! riječ. Napisanu, ovjerenu žigom i uručenu predsjedniku EP. Naravno, samo ako Talijani iz Istre doista ne odobravaju ono što je izrečeno.

 • ante.oreskovic75:

  Čija je onda Libija,Abesinija,Somalija,Albanija,jadni Talijani sve je njihovo,gdje nabaviti perje za elitne jedinice koje to kontroliraju

 • Brankko:

  U Bazovici su 1930. strijeljana četiri antifašista -- Slovenci F. Bidovec, F. Marušič i A. Valenčič i Hrvat Z. Miloš, članovi ilegalne antifašističke organizacije TIGR (= Trst, Istra, Gorica, Rijeka) (podatci s Wikipedije i dr.). Nekom je prilikom, za Dan ... prikaži još! antifašističke borbe, na HTV prikazan dokumentarac "Pucnjevi u Bazovici", i prije će biti da je prikazan zato što je netko mislio da se to odnosi na Brezovicu kod Siska i početak ustanka 1941. u Hrvatskoj, a ne zbog toga što su bazovičke žrtve jedne od prvih žrtava fašizma u Europi.

Još iz rubrike Premium

Andrej Plenković
20
Marinko Jurasić

U demokraciji bi šef parlamenta premijeru rekao da je pretjerao

Ilustracija
Ivana Šojat

Gdje je nestao čovjek?

13
Ilustracija
Suzana lepan Štefančić

Pravosudna poruka žrtvama da im je bolje da šute

14